Πάολα: Ποζάρει με μαγιό και προκαλεί καύσωνα

MEDIA

Είναι μία από τις πιο δυναμικές και πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της μουσικής. Η Πάολα είναι μία γυναίκα η οποία εκτός από εντυπωσιακές φωνητικές ικανότητες ξέρει πάρα πολύ καλά πως να καθηλώνει με τη σκηνική της παρουσία.

Δεν υπάρχει μαγαζί στο οποίο να εμφανίζεται η Πάολα και να μην είναι γεμάτο κάθε βράδυ. Η τραγουδίστρια αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο χώρο της μουσικής με φανατικούς θαυμαστές αφού σε κάθε νυχτερινό σχήμα στο οποίο συμμετέχει είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι επιτυχημένο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο της τραγουδίστριας από τη Θεσσαλονίκη έχουν προκαλέσει πάρα πολλές φορές πανικό στην Ελληνική showbiz αφού είναι μία γυναίκα η οποία μαγνητίζει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Οι προσωπικές της φωτογραφίες όμως είναι κάτι σπάνιο αφού ίδια προτιμάει μαζί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όταν όμως εμφανίζεται ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες σε κάποια παραλία φορώντας μαγιό τώρα είναι σίγουρο τι θερμοκρασία ανεβαίνει και ότι όλα τα βλέμματα καρφώνονται πάνω της.

Το εντυπωσιακό σώμα το οποίο έχουμε συνηθίσει να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής είναι το απόλυτο εργαλείο της τραγουδίστριας για να τραβήξει όλα τα βλέμματα και να καθηλώσει τους πάντες.

Είναι τόσο σπάνιες οι φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές που αυτοί που θα σας δείξουμε παρακάτω έχει τραβηχτεί πριν από 6 χρόνια με την τραγουδίστρια να προσφέρει απίστευτες καταστάσεις στους λουόμενους που βρέθηκαν κοντά της προκαλώντας καύσωνα με τα εντυπωσιακά προσόντα της τα οποία τα χάρισε απλόχερα στα μάτια όσων ήταν κοντά της.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε την τραγουδίστρια να είναι ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα κοιτώντας μέσα από τα τεράστια γυαλιά της στο φωτογραφικό φακό και ο οποίος αποθανάτισε την Πάολα σε μία από τις κορυφαίες φωτογραφίες που έχει βγάλει ποτέ.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και εσείς είναι πραγματικά εντυπωσιακό και σπάνιο.

media

Πηγή: tvfreaks.gr

Survivor – Ασημίνα Ιγγλέζου: Σε δημόσια εμφάνιση χωρίς σουτιέν (φωτο)

Άντζελα Γκερέκου: Ποιός είναι ο γνωστός σεφ που την έχει «τρελάνει»;