Ολίβια Τζόρνταν: Βάζει το στριvγκ και λικνίζει αισθησι@κά το κορμί της – φωτογραφίες

Η Olivia Jordan Thomas είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και κάτοχος του τίτλου των καλλιστείων που στέφθηκε Μις ΗΠΑ 2015
Εκπροσώπησε τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Miss Universe 2015, όπου κατέλαβε τη δεύτερη επιλαχούσα.

Δεν είχε περάσει παρά μόλις μία εβδομάδα ακριβώς από την ημέρα που η Ολίβια Τζόρνταν ανακηρύχθηκε η πιο ωραία γυναίκα στις ΗΠΑ. Η Miss Usa από τη Λουιζιάνα είναι αναμφίβολα μια εντυπωσιακά όμορφη κοπέλα όμως η αλήθεια είναι πως δεν της φαινόταν να τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά με το στοιχείο του σέxι.

Τουλάχιστον σε αυτή την εκτίμηση είχαν προβεί αρκετοί μόλις την είδαν. Όλοι μας κάναμε λάθος. Γιατί η Ολίβια είναι να μην το πάρει απόφαση. Αν θελήσει τότε μπορεί να το πετύχει.

Πολύ πριν ανακηρυχθεί Miss Usa, η Ολίβια είχε συμμετάσχει σε ένα βίντεο-καμπάνια της γνωστής εταιρείας εσωpούχων Agent Provocateur, όπου βασική πρωταγωνίστρια ήταν η Πενέλοπε Κρουζ και την είχαν πλαισιώσει με άλλα 5 μοντέλα.

Ανάμεσα τους και η Ολίβια που φορούσε σκούρο ροζ σύνολο, με το στριvγκ να αφήνει τα εξαίσια oπiσθια της να αναδειχθούν και να τραβήξουν όλη την προσοχή.

Η Ολίβια λικνιζόταν αισθησιακά και θύμισε αρκετά lapdancer.

Όλες οι φωτογραφίες εδώ
Πηγή: Koolnews.gr

«Καυτή» οπαδός της Αργεντινής «τα πέταξε έξω» στις κερκίδες μετά τη νίκη στον τελικό – βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει ακόμα σε ρυθμό … Μουντιάλ, είδε στον ύπνο της ότι τα είχε με τον Μέσι – βίντεο