Η Νικολέττα Καρρά με μία φωτογραφία από το γάμο της επιβεβαίωσε τον χωρισμό

Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαζύγιο της Νικολέττας Καρρά με τον Φώτο Πιττάτζη. Το ζευγάρι μετά από εφτά χρόνια γάμου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την ηθοποιό να αποφεύγει να αναφερθεί στον χωρισμό. Αν και σε τελευταία της συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, πως δεν αισθάνεται άνετα να μιλάει για τον χωρισμό της και πως την ενοχλεί όταν γράφονται υπερβολές ή ψέματα.

Τώρα, η Νικολέττα Καρρά με αφορμή μια φωτογραφία που βρήκε από τον γάμο της, προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής για τον χωρισμό της, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Και ξαφνικά στο σπίτι της κουμπάρας μου στη Θεσσαλονίκη πέφτω πάνω σε αυτή τη φωτογραφία που την είχε κορνιζαρισμένη και κρεμασμένη.. να μια φωτογραφία που έχει βγει καλό το αριστερό μου προφίλ..! Προφανώς και δεν ήταν αυτή η πρώτη μου σκέψη , όμως ήμουν τόσο λαμπερή κι ευτυχισμένη εκείνη τη μέρα που δεν υπήρχαν κακές γωνίες και προφίλ. Όλα τελικά από την ψυχή μας ξεκινάνε… εδώ μόλις έχει τελειώσει το μυστήριο και με φιλάνε οι δυο κουμπάρες μου και φίλες κοντινές μου και αγαπημένες χρόνια τώρα.. ακολούθησαν χρόνια μεγάλης ευτυχίας, με πολύ αγάπη, χαρά, φως…

Και είναι αλήθεια μεγάλη ειρωνεία και πολύ αμήχανο να διαπιστώνεις χρόνια μετά ότι η αγάπη όσο μεγάλη, ουσιαστική, ειλικρινής και βαθιά κι αν είναι, τελικά δεν αρκεί. Είναι το πιο μεγαλειώδες συναίσθημα, νιώθεις τυχερός που το έχεις βιώσει αμφίπλευρα, όμως μόνη της όχι, δεν αρκεί. Υπάρχει παρόλα αυτά μέσα μου, θα υπάρχει για πάντα και θα είναι παρηγοριά κάθε φορά που θα σκέφτομαι ότι ένα μεγάλο μου όνειρο πήγε λάθος, απέτυχε ή τελοσπαντων δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να το πει κάποιος.

Φλυαρώ… δεν το συνηθίζω εδώ μέσα αλλά όσοι το έχετε ζήσει καταλαβαίνετε. Οι άλλοι δείξτε λίγη κατανόηση… άλλωστε ισχύει για όλους..

«Αυτή είναι η ζωή φίλε μου.. κομμάτια.. φως και σκοτάδι.. μαύρο και λευκό… παρελθόν και μέλλον.. κυνήγα την..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Written by alexandros

Σύκα: Γευστικά και εξαιρετικά ωφέλιμα για την υγεία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη στα κινητά – Πώς μας χρεώνουν