Η Νέα Βασίλισσα της Ελληνικής Τηλεόρασης: Αναδείχθηκε Μεγάλη Νικήτρια και Υποψήφια για Κορυφαία Θέση

Και η μεγάλη νικήτρια του Tv Queen, όπως αυτή προέκυψε από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού την Κυριακή, είναι η…

Λήγει πρόωρα το Tv Queen την Κυριακή, με την Ιωάννα Μαλέσκου να είναι η οικοδέσποινα στο πρόγραμμα του OPEN. Μαζί της, οι κριτές Ανδρέας Μικρούτσικος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Έλενα Χριστοπούλου και Παντελής Τουτουντζής, ενώ ο Τάσος Τρύφωνος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο.

Οι εννέα φιναλίστ που διεκδικούσαν τον τίτλο της Tv Queen είχαν μειωθεί σε τέσσερις μετά την ανακοίνωση των κριτών. Κατ’ επέκταση, πέντε διαγωνιζόμενες δεν συνέχισαν τη διαδικασία.

Οι τέσσερις φιναλίστ βρέθηκαν ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο της Tv Queen: η Κατερίνα, η Αγάπη, η Καλομοίρα και η Μαριαλένα. Οι τηλεφωνικές ψήφοι καθόρισαν τη νικήτρια, η οποία αναδείχθηκε στο τέλος.

Η Κατερίνα Νάκου ανακηρύχτηκε ως η μεγάλη νικήτρια του Tv Queen, με τη χαρά και τον ενθουσιασμό της να είναι ξεκάθαρα ορατά. Το όνειρο της νεαρής 27χρονης διατροφολόγου επιβεβαιώθηκε και το κοινό την ανέδειξε ως την Tv Queen.

Έτσι, η φετινή σεζόν του Tv Queen ολοκληρώθηκε με την αναδειξη της Κατερίνας Νάκου ως της μεγάλης νικήτριας, μετά από μια ανταγωνιστική διαδικασία και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Σίγουρα, η επόμενη σεζόν θα φέρει νέες συγκινήσεις και εκπλήξεις στο κοινό.

Written by admin

Είναι πολλά τα λεφτά – H ανήλικη influencer με τους χιλιάδες άνδρες followers χάρη στη… μητέρα της

Ξανθιά “πιστόλι” σε αεροπλάνο – Ανέκδοτο: Το παιχνίδι και ο δικηγόρος