ΖΩΔΙΑ: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα επηρεάζει καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

ζωδια αστρολογικες προβλεψεις

Σημαντικές είναι οι ανακατατάξεις που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στο περιβάλλον που μέχρι τώρα κινούμασταν.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα επηρεάζει καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο και αυτό είναι αρκετό για να δρομολογήσει εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν είτε σε μετακομίσεις. Είτε στην δημιουργία της δικής μας οικογένειας, είτε σε σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν και να αφορούν την ακίνητη περιουσία.

Το εξάγωνο των Φώτων με τον Ουρανό στον Ταύρο προμηνύει εκπλήξεις και ανατροπές που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για εμάς. Και θα δώσουν άλλη αίσθηση και αυτοπεποίθηση στη ζωή μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που να αφορούν την ακίνητη περιουσία και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το οικονομικό μας επίπεδο. Δεδομένο είναι πάντως ότι η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να νιώσουμε με πρωτότυπο και εναλλακτικό τρόπο σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας.

Η συγκλίνουσα σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διαπροσωπικό επίπεδο.

Δημιουργεί την ανάγκη για φλερτ, εξωστρέφεια, διασκέδαση και απολαύσεις.

Η προσωπική μας ζωή έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε στην ικανοποίηση αναγκών και επιθυμιών που μπορεί να έχουμε. Το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό.

Αφού νιώθουμε ότι ήρθε η ώρα να απογειώσουμε το πάθος και τον αισθησιασμό στα αισθηματικά μας.

Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα μας κεντρίσουν την προσοχή.

Καλά θα κάνουμε να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα μας δημιουργήσουν το απαραίτητο χτυποκάρδι που χρειάζεται για να ξεκινήσει μία σχέση. Άλλωστε το συναίσθημα είναι αυτό που κυριαρχεί σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Και μας οδηγεί σε επιλογές με γνώμονα την διαίσθηση και την έξαψη που μπορεί να υπάρχει.

Η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων θα αποτελέσει προπομπό για σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στιγμές διασκέδασης και χαράς που θα εκτοξεύσουν την διάθεση μας στα ύψη.myastro

stand up comedian

Σίλα Σεραφείμ: Πείτε του μωρέ ένα μπράβο

γελιο funny

Ανέκδοτο: Είναι ο Μήτσος με την γκόμενα στο ξενοδοχείο …! Τρελό γέλιο