Η Νάντια Δούκα αποκαλύπτει: Φθονία για την ομορφιά και τη φωνή της

«Συνεχίζεται η αναταραχή στον μουσικό χώρο μετά την αποχώρηση της Σαμπρίνας», δήλωσε η Νάντια Δούκα. Μετά την αποχώρηση της Σαμπρίνας από το σχήμα με τον Χάρη Ακριτίδη, ήρθε μία ακόμα αναταραχή στο μαγαζί. Η τραγουδίστρια Νάντια Δούκα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και αναφέρθηκε σε αυτήν την κατάσταση.
“Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη και με άφησες απροετοίμαστη όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί η Νάντια Δούκα είναι φίλη μου και εγώ την είχα προτείνει στο μαγαζί. Μία δισκογραφική εταιρεία έχει μπει στη μέση και έχει φέρει ορισμένες κοπέλες στο χώρο που είναι της ίδιας εταιρείας. Αυτό είναι όσο γνωρίζω μέχρι στιγμής”, δήλωσε ο Χάρης Ακριτίδης αρχικά.
Σε εκείνο το σημείο, μπήκε στο μαγαζί η Νάντια Δούκα, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει.
“Πρέπει να φύγω, λυπάμαι για αυτήν την κατάσταση. Δεν θέλω να επεκταθώ στους λόγους για τα οποία συνέβη όλο αυτό. Έχω πικρανθεί πάρα πολύ, υπήρξε ένας πόλεμος, ζήλια… Δεν ζήτησα πολλά, ήμουν απλώς μια κοπέλα που άνοιγε το πρόγραμμα, δεν πήρα άφθονα χρήματα. Για κάποιον λόγο, ζήλεψαν την ομορφιά μου και τη φωνή μου. Δεν ξέρω τι προκάλεσε αυτό. Μου ειδοποίησαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω στο σχήμα. Υπήρχαν πολλές διαφωνίες από την αρχή για το πρόγραμμά μου. Στεναχωρήθηκα επίσης που με κατηγόρησαν για την αποχώρηση της Σαμπρίνας”, είπε η Νάντια Δούκα.

Written by admin

Καταστροφική φωτιά σε συνεργείο στα Σφαγεία – Ζημιές σε φορτηγό και οχήματα

Νίκος Οικονομόπουλος: Το τραύμα από το διαζύγιο των γονιών παραμένει σε ένα παιδί, δεν είναι κάτι που σβήνει