Η Νανά Βενέτη εξομολογείται: Το ψήφισμα που την ενοχλεί

“Με χαλάει που μιλάμε μόνο για αυτό, που ήταν ένα κομμάτι τριών ετών”, τονίζει η Νανά Βενέτη.

Η Νανά Βενέτη φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Τετάρτη το βράδυ, στο πλατό της εκπομπής “The 2night Show” τη νύχτα της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της βιντεοκασέτας, στις οποίες συμμετείχε και η ίδια για ένα διάστημα, καθώς και στον “πόλεμο” που δέχονται κατά καιρούς.

Συγκεκριμένα, η Νανά Βενέτη εξομολογήθηκε ότι “μένα δε με χαλάει το κομμάτι της βιντεοκασέτας. Με χαλάει που αναφερόμαστε μόνο σε αυτό, που ήταν ένα κομμάτι τριών ετών η βιντεοκασέτα. Από αυτή την άποψη, αλλά δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο. Θα πω και κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα media, ούτε με ενδιέφερε, ασχολήθηκα τώρα τελευταία. Λοιπόν, αν δεις τα σχόλια που γράφουν οι άνθρωποι από κάτω…εγώ έχω εντυπωσιαστεί! Να μου λένε «κυρία Νανά, μεγαλώσαμε με εσάς». Μάλιστα, κάποιος μου είχε πει «πηγαίναμε κάθε μέρα και παίρναμε τη βιντεοκασέτα για να δούμε όλη η οικογένεια στο σπίτι και κάποια στιγμή έπιασε φωτιά το βίντεοκλαμπ και κλαίγαμε όλοι μαζί». Έχω πάει εκδρομή σε ένα χωριουδάκι στον Όλυμπο, μπαίνω σε ένα καφενεδάκι να πιούμε ένα καφέ και μου λέει μια γριούλα «α, εσένα σε ξέρω». Με έβλεπαν στις βιντεοκασέτες».

“Η βιντεοκασέτα ήταν μια ταινία που γυριζόταν πολύ γρήγορα γιατί τότε υπήρχε τέτοια ζήτηση που και εγώ έχω δει σενάριο και έχω πει, «συγγνώμη το έχει διαβάσει κανείς αυτό;». Καλά εγώ, ο παραγωγός που θα το κάνει ταινία; Δεν τους ένοιαζε όμως γιατί είχαν τέτοια ζήτηση που σου έλεγαν «φέρτε σενάρια» και δεν προλάβαιναν. Άσε που είχαν γίνει όλοι παραγωγοί πια γιατί ήταν σαν επένδυση και πολύ προσοδοφόρα σαν δουλειά”.

“Θα σου πω όμως και κάτι τώρα, Γρηγόρη. Δεν μου λες, τα βιντεάκια που βλέπουμε τώρα στο Youtube έχουν καμία ποιότητα; Σε παρακαλώ! Και το είπα γιατί οι ταινίες είχαν τουλάχιστον μια ιστορία, ένα οτιδήποτε. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα! Μπαίνει ένας και ουρζιάλει με μια περούκα και ο άλλος γελάει” πρόσθεσε, επίσης, η Νανά Βενέτη στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1.

Written by admin

Η Αξία της Παρουσίας της σε Απουσία: Ένα Μεγάλο Όνομα

Η ανεπανόρθωτη απώλεια: Πώς μπορούμε να ζούμε μαζί της