Η μοναξιά: Ένα άγνωστο συναίσθημα για τη Μυρτώ Αλικάκη

“Αυτό που μου λείπει είναι η μοναχικότητα”, λέει η Μυρτώ Αλικάκη

Σήμερα, η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους γιους της, τη μοναξιά και φυσικά την παράσταση “Ο κατά φαντασίαν ασθενής” στην οποία πρωταγωνιστεί.

“Για εμένα η μοναξιά είναι μια άγνωστη έννοια. Αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι η μοναχικότητα. Πιστεύω πως οι γιοι μου ξέρουν πως πάντα θα είμαι εκεί για αυτούς και ότι θα βρω τον τρόπο να τους βοηθήσω. Όταν ήταν μικρότεροι, ίσως να ήμουν λίγο πιο ανοιχτή σε κάποιες καταστάσεις”, εξομολογήθηκε η Μυρτώ.

Επίσης, η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τη συμμετοχή της στην κωμωδία “Ο κατά φαντασίαν ασθενής” του Μολιέρου. “Είναι η τρίτη φορά που συνεργάζομαι με τον Αιμίλιο Χειλάκη και είναι μια υπέροχη εμπειρία. Το έργο αυτό αγγίζει τις σκοτεινές πλευρές της ανθρώπινης ψυχής και τις διαχρονικές αξίες που μας κάνουν να σκεφτόμαστε”, εξήγησε.

Τέλος, η Μυρτώ μίλησε για τη σημασία της ευαισθησίας και της ειρήνης στη ζωή της. “Δεν με τραβάνε οι κακοί άνθρωποι, είναι προβλέψιμοι και βαρετοί. Θέλω να ζω με ειρήνη και αγάπη, να μοιράζομαι φροντίδα και αγάπη με τους γύρω μου”, τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη.

Αυτά ήταν μερικά από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που μοιράστηκε η γνωστή ηθοποιός στη σημερινή της συνέντευξη. Η ειλικρίνεια και η ευαισθησία της αποπνέουν έναν ζεστό αέρα αλληλεγγύης και αγάπης.

Written by admin

Η Bianca Richards προκαλεί αναστάτωση και ενθουσιασμό με την εμφάνισή της (ΦΩΤΟ)

Η πρώην Miss Κόσοβο παρουσιάζει εκπομπή για το Euro (ΦΩΤΟ)