Η μνήμη της Μαρίας Γεωργιάδου: Η ευαισθησία και η τσίχλα των ‘Δέκα μικρών Μήτσων’

Ο κόσμος στον δρόμο, μου λέει ατάκες από τον ρόλο μου στο ‘Κωνσταντίνου και Ελένης” ανέφερε η Μαρία Γεωργιάδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση και τον χαρακτήρα που υποδύθηκε.

Συναντήθηκε από την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τους δημοσιογράφους, όπου μίλησε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει και θα προβληθεί το 2024. Η Μαρία ανέφερε πως το θέμα της σειράς είναι μια γυναίκα που αγαπάει δύο άντρες και βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Μιλώντας για τα παλιά της έργα, αναφέρθηκε στη σειρά ‘Αχ Ελένη’, το οποίο της έμεινε αξέχαστο. Μίλησε με χαρά για την παρέα που είχε τότε και το γέλιο που μοιράζονταν. Από την επιτυχημένη σειρά ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’ ανέφερε πως ακόμα και σήμερα ο κόσμος την αναγνωρίζει και της λέει ατάκες από τον ρόλο που υποδύθηκε.

Η Μαρία αναφέρθηκε στην ευαισθησία και την αγάπη που λαμβάνει από το κοινό, ενώ εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι οι άνθρωποι θυμούνται και μικρές λεπτομέρειες από τους ρόλους της.

Η Μαρία Γεωργιάδου συνεχίζει να εργάζεται με πάθος και αφοσίωση στον χώρο της υποκριτικής και αναμένουμε με ανυπομονησία τη νέα της σειρά το 2024.

Written by admin

Ορφέας Παπαδόπουλος: Όταν ξεκίνησα να πρωτοασχολούμαι με τα τατουάζ, ήθελα να πάρω μια απόσταση από το θέατρο

Η νύχτα που δεν κοιμήθηκε ποτέ: Η Πάτρα μένει ξύπνια μέχρι το πρωί