Η μητρότητα ως κλειδί για την εξέλιξη: Η εμπειρία του Τάσου Ιορδανίδη

[Μια καλεσμένη που με συγκίνησε βαθιά ήταν η Πέννυ Μπαλτατζή, από τις αγαπημένες μου ιστορίες στους Μπαμπα-δες” ομολογεί ο Τάσος Ιορδανίδης.
Καλεσμένος της Κέλλυς Βρανάκη στο νέο επεισόδιο για το ΕΡΤ Backstage βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Μπαμπα-δες» μίλησε τόσο για τη σύνδεση που νιώθει με τους καλεσμένους του όσο και για τους ρόλους που νιώθει πως συχνά εναλλάσσουν στο σπίτι με τη σύζυγο του, Θάλεια Ματίκα.
Ειδικότερα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με όλους τους καλεσμένους στην εκπομπή έχω αισθανθεί κοντά. Έχω ταυτιστεί με όλους. Με ανθρώπους που έχουν μιλήσει για την απώλεια, με ανθρώπους που έχουν μιλήσει για τη χαρά στην πρώτη θέαση του παιδιού τους. Με όλους λίγο ή πολύ. Νομίζω ότι οι άνθρωποι οι οποίοι ανήκουμε στο είδος των γονιών, κάπου, λίγο έως πολύ, βρίσκουμε τα κοινά μας στοιχεία και ταυτιζόμαστε».
«Αυτή τη σύνδεση τη νιώθω και με τις μαμάδες καλεσμένες. Μα εγώ αισθάνομαι και μαμά ούτως ή άλλως, όπως και η σύζυγος μου, αντίστοιχα, αισθάνεται μπαμπάς σε πολλές περιπτώσεις. Νομίζω ότι πλέον τα πράγματα έχουν αρχίσει λίγο και λειαίνονται. Δεν είναι το ίδιο όπως ήταν παλιά».
«Μια καλεσμένη που με συγκίνησε βαθιά ήταν η Πέννυ Μπαλτατζή, ήταν από τις αγαπημένες μου ιστορίες. Από τις πιο ωραίες ιστορίες που κάναμε φέτος στην εκπομπή. Μου άφησε το μάθημα ότι η ζωή είναι ωραία με όσες αντιξοότητες κι αν συναντήσεις» πρόσθεσε, επίσης, ο Τάσος Ιορδανίδης στη νέα του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.]

Written by admin

Latest

«Όλα τούμπα» με τον Γιάννη Καπετάνιο: «Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε οριστικά»

Ο ανθρωπος με τα γυαλιά: Μια ματιά στον ποκοπίκο του