Η «Mistress Sofia», η 71χρονη αφέντρα που ακόμη προσκυνάνε οι άντρες ρίχνει φως στα βίτσια

Εκτός από τον έρωτα που δεν έχει ηλικία, η 71χρονη Sherry Lever αποδεικνύει ότι και το σεξ δεν κοιτάζει χρόνια. Η «αφέντρα» μίλησε στο «Hushed Podcast» και αποκάλυψε τις προτιμήσεις των πελατών της στο κρεβάτι.

Η 71χρονη, γνωστή ως «Mistress Sofia» αποκάλυψε τα πονηρά μυστικά των πελατών της. «Όλα είναι δημοφιλή» αποκαλύπτει η «αφέντρα» και προσθέτει ότι της ζητούν συχνά role-play και η ίδια αναλαμβάνει τον ρόλο της διευθύντριας.

«Κάποιοι θέλουν να αναπαραστήσουμε τα σχολικά τους χρόνια» είπε η Sherry, ένα βίντεο της οποίας έχει συγκεντρώσει πάνω από 540.000 προβολές στο TikTok. «Συνήθως είναι μεγαλύτεροι άνθρωποι που έρχονται και θέλουν να «παίξουμε» σαν να βρισκόμαστε σε σχολική αίθουσα, επειδή τους έριχναν ξύλο στο σχολείο» λέει.

Αντίθετα, οι μικρότεροι σε ηλικία προτιμούν τον «πάγκο του μαστιγώματος» λέει η 71χρονη μιλώντας για τους πελάτες της, τους οποίους αποκαλεί «σκλάβους» και «υποτακτικούς».

Η… ποδολαγνεία

Επίσης, κατά τη διάρκεια του podcast, η dominatrix εξηγεί γιατί το φετίχ με τα πόδια έχει τόσους fans. Όπως λέει, παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ από έναν καθηγητή που υποστήριξε ότι το σεξουαλικό κανάλι στον εγκέφαλο είναι πολύ κοντά στο κανάλι των ποδιών – και μερικές φορές, αυτά τα κανάλια διασταυρώνονται. Πρόσθεσε επίσης ότι τα πόδια όταν τα κοιτάζει κανείς από το πλάι έχουν «σχήμα γυναικείου σώματος» κάτι που ίσως τα κάνει πιο ελκυστικά στους άνδρες.

«Μου αρέσει να περνάω καλά» λέει η mistress Sofia και αποκαλύπτει ότι η ίδια έχει φετίχ με τις μάσκες. Και δεν εννοεί τις χειρουργικές μάσκες αλλά αυτές με πρόσωπα ζώων ή ακόμα περισσότερο με αυτή του Γκριντς.

Τους αρέσει να ταπεινώνονται

«Μια φορά έστειλα κάποιον πελάτη στο ψιλικατζίδικο να μου αγοράσει γάλα και ψωμί ντυμένο κουνέλι και μια άλλη φορά ένας άλλος ντυμένος με στολή γορίλα και ροζ φούστα χόρευε σε έναν λόφο απέναντι από το σπίτι μου» λέει για τα σεξουαλικά τους βίτσια.

Στον πυρήνα του, το BDSM, όπως εξηγεί η 71χρονη αφέντρα, έχει να κάνει με τον εξευτελισμό. «Τους αρέσει να ταπεινώνονται» εξηγεί.

Όπως αναφέρει η New York Post, οι χρήστες στο TikTok εξήραν τη Lever ως «βασίλισσα», θαύμασαν το χιούμορ της και ένας χαρακτήρισε το επάγγελμά της ως «δουλειά των ονείρων του».

«Είμαι 58 ετών και δεν θέλω να ξανακάνω σεξ στη ζωή μου» – Η μαρτυρία μιας γυναίκας που θα συζητηθεί

Χάιντι Κλουμ: Το σέxι ατύχημα για του μοντέλου … δείτε πριν κατέβει – φωτογραφία / βίντεο