Η μετamόρφωση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη: Από το MasterChef στο σήμερα

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν μία μαγείρισσα που από την πρώτη της επαφή με την κάμερα, στις οντισιόν του κύκλου του MasterChef Στο οποίο συμμετείχε, είχε δείξει με δηλώσεις της on camera ότι στόχευε πολύ ψηλά. Ήταν σίγουρη ότι θα γινόταν η πρώτη γυναίκα MasterChef. Δεν το κατάφερε, όμως έφτασε μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star και αργότερα δούλεψε και ως τηλεοπτική σεφ.

Ενδιάμεσα την είδαμε να γίνεται πολύ σκληρή μέσα στο παιχνίδι, να αποκτάει κοινό που την αντιπαθούσε πολύ, έκανε εξομολογήσεις για τις δυσκολίες που πέρασε μεγαλώνοντας, ενώ όσο εκείνη ήταν έγκλειστη στο MasterChef, τα κανάλια είχαν ανακαλύψει τον σύντροφό της. Δυστυχώς για εκείνη όχι μόνο αυτόν.

Όσο εκείνη ήταν στο ριάλιτι, ένα ροζ βίντεο με προσωπικές της στιγμές έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και ξεκίνησε να κυκλοφορεί δια μέσω των social media. Από τότε άλλαξαν πολλά για εκείνη.

Τον τελευταίο καιρό η Σπυριδούλα που λάτρευε την κάμερα, τη δημοσιότητα και την έκθεση, αφού αυτός ήταν ο τρόπος για να αλλάξει τη ζωή της, έχει εξαφανιστεί από τα social media. Πέντε χρόνια μετά το MasterCher η Σπυριδούλα έχει απενεργοποιήσει το Instagram της ενώ και ο λογαριασμός του καναλιού της στο Υoutube είναι ανενεργός.

Η τελευταία της συνέντευξη στην τηλεόραση ήταν 2 χρόνια πριν, με την ίδια να δουλεύει ως σεφ σε καταμαράν και να δηλώνει με σιγουριά ότι ο γάμος που ετοίμαζε με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της ακυρώθηκε.

Πηγή: Dailymedia

Written by admin

Έκρηξη γεύσης: Τα καρπούζια και τα πεπόνια κλέβουν την παράσταση

Η αλλαγή της Κατερίνας Καραβάτου: Η αλήθεια πίσω από το “Μια νύφη για τον γιο μου”