Menu

Η Μαρίνα Σάττι καταστρέφει τη σκηνή στη δεύτερη πρόβα της Eurovision 2024

Πανέτοιμη για τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024 είναι η Μαρίνα Σάττι με το “Ζάρι” της!
Οι προετοιμασίες για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024 φαίνεται να βρίσκονται σε πυρετώδη ρυθμό, με σκοπό να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της εβδομάδας. Η δυναμική τραγουδίστρια ετοιμάζεται με μεγάλη προσοχή για την εμφάνισή της στη σκηνή του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.
Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή της Eurovision 2024 προκειμένου να πραγματοποιήσει τη δεύτερη πρόβα του τραγουδιού της “Ζάρι”. Με τους χορευτές της να την συνοδεύουν, η εκπρόσωπος της Ελλάδας εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την ενέργειά της.
Από την πρώτη πρόβα της, η Μαρίνα Σάττι φαίνεται ότι κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα του διαγωνισμού και να κατακτήσει τις κορυφαίες θέσεις στον πίνακα βαθμολογίας. Θα επαναληφθεί αυτό στον επόμενο ημιτελικό και στη συνέχεια τελικά;
Μέσω του επίσημου λογαριασμού της Eurovision 2024 στο Instagram, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια μικρή γεύση από τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας στο Μάλμε. Σε ορισμένες φωτογραφίες, μπορούμε να δούμε και μερικά χορογραφικά κομμάτια, όπως η εντυπωσιακή εμφάνιση των χορευτών με τη Μαρίνα Σάττι.
Τέλος, στην ιστορία της Eurovision 2024, η Κύπρος με την Silia Kapsis και το τραγούδι “Liar” θα είναι η πρώτη χώρα που θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό. Δύο μέρες αργότερα, η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει στη σκηνή με σκοπό να εντυπωσιάσει το κοινό με το “Ζάρι” της.

Written by admin

Exit mobile version