Η Μαρίνα Πατούλη βάζει τίτλους τέλους: Παίρνω εξιτήριο απ’ όσα με πονάνε

Η Μαρίνα Πατούλη βάζει τίτλους τέλους: Παίρνω εξιτήριο απ’ όσα με πονάνε

Όλες τις γυναίκες που της συμπαραστέκονται στη δύσκολη περίοδο που διανύει, λόγω της κρίσης στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής, ευχαριστεί η Μαρίνα Πατούλη, βάζοντας στην  ουσία και από την πλευρά της τίτλους τέλους στο γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής, μετά και την χθεσινή γραπτή δήλωση του κ. Πατούλη ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο γιος του.

Σε μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει:

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες _ φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε “Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει”, αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας “χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω.

Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά …(φωτό αρχείου )Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε-❤️Σας αγαπώ Μαρινα!».

Survivor spoiler 28/3: Πάρτυ ένωσης με χορό, φαγητό και διάσημους καλεσμένους video

Γιώργος Ταβλαδάκης

Γιώργος Ταβλαδάκης: «Τρόμαξα όταν μπήκα στο Survivor… στις κάμερες ήταν άλλοι άνθρωποι»