Η Μαρίνα Πατούλη μιλά για την ψυχολογική πίεση που ένιωσε το παιδί της στο σχολείο

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η οικογένειά της, όταν στοχοποιήθηκαν με τα χρυσά σαλόνια τους. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ίδια ανέφερε ότι αν και ασχολείται επαγγελματικά με τη διδασκαλία και τον πολιτισμό, ο μεγάλος της έρωτας παραμένει η ικανοποίηση από έξυπνες αγορές.

Η Μαρίνα Πατούλη τόνισε επίσης ότι η χειρότερη περίοδος για εκείνη ήταν όταν η οικογένειά της βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων και επικρίσεων. Αν και είναι μονή και αισθάνεται ευχαριστημένη με την κατάστασή της, δεν ανέχεται την υποτίμηση των αγαπημένων της ανθρώπων.

Τέλος, η Μαρίνα Πατούλη ανέφερε ότι η οικογένεια της και ιδιαίτερα ο γιος της, υπέφεραν από την ψυχολογική πίεση που δέχτηκαν λόγω των αρνητικών σχολίων. Τόνισε επίσης ότι η μαγειρική δεν είναι η ισχυρότερη πλευρά της, αλλά παρ’ όλα αυτά προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της με τις μαγειρικές της ικανότητες.

Written by admin

Μαντόνα: Η απάντηση της παράλυτης θαυμάστριας από την οποία η τραγουδίστρια ζήτησε να σηκωθεί κατά τη διάρκεια συναυλίας

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Αποφάσισαν να μην ακολουθούν πια ο ένας τον άλλο στα social media