Survivor: Η Μαριάνθη αποκαλύπτει και τους βγάζει στην σέντρα video

Η Μαριάνθη εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από το Survivor του ΣΚΑΙ. Αλλά ξέρει καλά τι ρόλο παίζει ο καθένας και ήρθε ο καιρός να μιλήσει για πολύ σημαντικά θέματα.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη παραχώρησε συνέντευξη στο «7 Μέρες TV» αναφερόμενη βέβαια στη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Η ίδια αποκάλυψε και ποιους θεωρεί πως κινούσαν τα νήματα, υποκινώντας εντάσεις στην ομάδα των κόκκινων.

Δείτε τα όσα είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη:
Γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα απέναντι στον Τριαντάφυλλο;

«Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμιά φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το show του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο».

Υπήρχαν παίκτες που κινούσαν τα νήματα στους Κόκκινους;

«Βεβαίως. Ο Κοψιδάς, ο Κόρο κι η Καρολίνα και μέσα σε όλο αυτό έβαλαν και τον Ηλία. Ο Κόρο ήταν εξαρχής έτσι μαζί μου επειδή είχα πάρει το ψαροντούφεκο. Πήγα να ψαρέψω κι έπιασα έναν αστακό τον οποίο μάλιστα μοιράστηκα με όλα τα παιδιά. Όμως σε εκείνον δεν άρεσε αυτό, ήθελε να είναι ο μοναδικός. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Δεν του έκανα κάτι, αντίθετα ήθελα να συνεισφέρω στην ομάδα».

Η αποκάλυψη για το ποιον θέλει νικητή!
Η παίκτρια του Survivor εμφανίστηκε και στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», αποκαλύπτοντας στον Νίκο Μουτσινά πως θα ήθελε να δει νικητή τον Νίκο Μπάρτζη.

Είπε συγκεκριμένα: «Ζεις τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι πιο πολύ κι από τα δικά σου άτομα. Τους βλέπεις πιο πολύ, απ’ ότι μπορείς να βλέπεις έναν φίλο σου, ή την οικογένειά σου. Το έχω συνηθίσει λίγο αυτό, λόγω της δουλειάς. Το μεγαλύτερο διάστημα που έχει χρειαστεί να λείψω από το σπίτι ήταν 9 μήνες».

Συνέχισε λέγοντας: «Ένα από τα παιδιά που βγάζει αληθινό χαρακτήρα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Είναι πολύ αληθινό παιδί. Δεν προσποιείται. Στο τέλος μένει ο καλύτερος».

Δείτε και προηγούμενη συνέντευξη της
Στην εκπομπή LOVE IT η Μαριάνθη έκανε μεγάλες αποκαλύψεις που δεν ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά ήταν πολύ επιθετική για Νικολέτα και Καρολίνα.

Η Καρολίνα έχει λερωμένη την φωλιά της

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί 40 χρονών

Ο Κόρο θέλει να κινεί τα νήματα

Ο Ηλίας είναι ξεχωριστός άνθρωπος με καλή ψυχή, αλλά επηρεάζεται

ΕΕ: Η Μόσχα έχει επιλέξει το δρόμο της αντιπαράθεσης

ΕΕ: Η Μόσχα έχει επιλέξει το δρόμο της αντιπαράθεσης

to-epomeno-epangelmatiko-vima-kai-i-tryferi-eksomologisi-gia-ton-syzygo-tis

Δούκισσα Νομικού: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα και η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της