Η Μαρία Μενούνος συγκλονίζει με την «περιπέτεια» του καρκίνου της: «Είπα θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ να τη γνωρίσω;» (VIDEO)

Η Μαρία Μενούνος ήρθε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες μαζί με τον σύζυγό της, Keven Undergaro και τον πατέρα της, Κώστα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία περιμένει σε λίγους μήνες το πρώτο της παιδί από παρένθετη μητέρα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την απώλεια της μητέρας της και τη μάχη της με τον καρκίνο για δεύτερη φορά.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά στην Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα», δήλωσε συγκινημένη.

Ποια ήταν τα πρώτα της συναισθήματα, όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο πριν από κάποιο διάστημα;

«Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;», εξομολογείται η Μαρία Μενούνος, τονίζοντας τη στήριξη που είχε από τον πατέρα και τον σύζυγό της.

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ», καταλήγει με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος.

Το 2017, η Μαρία Μενούνος είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, αλλά είχε βγει νικήτρια και από εκείνη την περιπέτεια. Η νέα διάγνωση, σε μία πολύ χαρούμενη περίοδο της ζωής της, ήταν μεγάλο σοκ.

Παρά το πόσο συντετριμμένη ήταν εκείνη τη στιγμή, η Μαρία Μενούνος είπε ότι δεν αναρωτήθηκε «γιατί σε εμένα;». «Όταν η μαμά μου αρρώστησε και εν τέλει πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο το 2021, ο μπαμπάς μου έλεγε “γιατί εμείς;” Και θα έλεγα “Μπαμπά, γιατί όχι εμείς;”. Δεν λέω “Γιατί εγώ;” γιατί ξέρω ότι είναι “Γιατί όλοι;”».

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τότε σε συνέντευξή της, ότι ξέσπασε σε κλάματα μόλις έμαθε τη διάγνωση των γιατρών σκεπτόμενη ότι θα πεθάνει πριν αντικρίσει για πρώτη φορά την κόρη της.

«Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας. Σκέφτηκα “γιατί πρώτα με ευλογεί ο Θεός με ένα παιδί και μετά ετοιμάζεται να με πάρει κοντά του πριν το συναντήσω”», δήλωσε η Μαρία Μενούνος.

«Τι κάνεις εκεί; Φιλάς την ανάπηρη;» – Δείτε πώς είναι σήμερα η θρυλική Σοράγια Μοντενέγκρο (βίντεο φωτογραφίες)

Viral φωτογραφία: Κλάμα στην Κυψέλη – Ο κόσμος τρελάθηκε: Δείτε πώς βγήκε από το σπίτι για να πετάξει τα σκουπίδια (pic)