Μαρία Κορινθίου: Η φωτογράφιση για την καινούργια της Κολεξιόν σε καθηλώνει…. – video

Απο τις ομορφότερες παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση και το θέατρο η Μαρία Κορινθίου είναι μια εντυπωσιακή, πολυτάλαντη ηθοποιός και ξεχωριστή επιχειρηματίας που βρίσκει πάντα τρόπο να μας ενθουσιάζει.

Άλλωστε απο μικρή η Μαρία Κορινθίου έδειξε ότι έχει τον τρόπο της αφού πιστεύουμε ακράδαντα, χωρίς να την γνωρίζουμε, ότι εκτός απο μια όμορφη γυναίκα και ηθοποιός είναι και μια πανέξυπνη γυναίκα.

Καταφέρνει και συνδυάζει πολλά πράγματα και δουλειές ταυτόχρονα και το κάνει πολύ καλά.

Αυτό άλλωστε δείχνει και η απήχηση του κόσμου ο οποίος εκτός του ότι την ακολουθεί διαδικτυακά, έχει αγκαλιάσει και τις επιχειρηματικές κινήσεις.

Η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε την καινούργια της κολεξιόν και φυσικά ο κόσμος έδειξε την αγάπη του τόσο για την ίδια όσο και για τα ρούχα της, τα οποία τα επιλέγουν τόσο απλές γυναίκες, όσο και διάσημες παρουσιάστριες όπως η Ελένη Μενεγάκη.

Με μια νέα ανάρτηση της στο instagram η κούκλα ηθοποιός μας χαρίζει ένα όμορφο δώρο μέσα απο την κολεξιόν της, για την γιορτή του Πάσχα στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα και η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στο σώμα της, αφού έχει αδυνατίσει πάρα πολύ

Δείτε το μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου στο instagram για την καινούργια της κολεξιόν.

Όπως θα δείτε και εσείς η αλλαγή της είναι εντυπωσιακή

Ζώδια: 6 ζευγάρια ζωδίων που έχουν πολύ καλή χημεία αλλά … μόνο online

Nicole Kidman: Viral η αντίδρασή της στα ΟΣΚΑΡ