Η Μαρία Καβογιάννη μιλάει για τη θλίψη που δημιουργούν οι προκλήσεις της ζωής

Μόνο αν παρακολουθήσεις τις ειδήσεις και δεις τι γίνεται στον κόσμο, σίγουρα σου προκαλεί πόνο», λέει η Μαρία Καβογιάννη.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΒΗΜΑgazino» και στη δημοσιογράφο Ελένη Κωνσταντάτου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε στη θλίψη που νιώθει όταν αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στη ζωή μας, καθώς και στον ηλικιακό ρατσισμό που εξακολουθεί να υπάρχει.

Η Μαρία Καβογιάννη αναφέρει ότι όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας μπορούν να προκαλέσουν θλίψη και πόνο, ειδικά όταν παρακολουθούμε τις ειδήσεις και βλέπουμε την καταστροφή και τον πόνο σε διάφορα μέρη του κόσμου. Παρ’ όλα αυτά, η Μαρία Καβογιάννη διατηρεί τον αισιοδοξία και πιστεύει ότι με το θετικό σκέπτεσαι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Σχετικά με τον ηλικιακό ρατσισμό, η Μαρία Καβογιάννη αναφέρει πως προσωπικά δεν έχει αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο, ωστόσο αναγνωρίζει ότι υπάρχει στον κόσμο του θεάματος. Τονίζει όμως ότι υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ρόλοι που ανήκουν σε πρωταγωνιστές μεγαλύτερης ηλικίας, πράγμα που αποδεικνύει ότι ηλικία δεν είναι εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων μας.

Τέλος, η Μαρία Καβογιάννη δίνει ένα συμβουλές στις γυναίκες, προτρέποντάς τες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής τους, να έχουν όνειρα και στόχους και να θυμούνται πάντα ότι η ζωή είναι ένα μοναδικό ταξίδι που πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Written by admin

Αποχώρηση Ομόφωνα: Οι Ομάδες που Απέτυχαν να Προκριθούν στον Ημιτελικό

Η σέξι εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «Love Island» που ξεσηκώνει τα πνεύματα με το μικροσκοπικό μπικίνι