Αγγελική spoiler: Η Μαρία Φιλίππου αποχαιρετά την Αγγελική

αγγελικη

Η Μαρία Φιλίππου λίγες ώρες πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς «Αγγελική» όπου πρωταγωνιστεί έγραψε δύο λόγια στο instagram γι’αυτή τη συνεργασία.

«Σήμερα προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο της “ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ” και σε λίγο θα ‘ναι μια ανάμνηση. Σαν επαγγελματίας έχω μια μεγάλη αναπηρία, κάτι που κανονικά δεν έπρεπε να μου συμβαίνει γιατί έχω πολλά χρόνια στο χώρο , όμως συμβαίνει και το έχω αποδεχτεί. Θέλω να μ’αγαπάνε. Να νιώθω ασφάλεια γιατί μόνο έτσι νομίζω ότι μπορώ να καταθέσω ότι καλύτερο έχω μέσα μου.

Η Μαρία Φιλίππου αποχαιρετά την Αγγελική

Στην “ΑΓΓΕΛΙΚΗ” δεν υπήρχε μόνο σεβασμός, ευγένεια, έγνοια υπήρχε αγάπη, τόσο για το αντικείμενο της δουλειάς όσο και για τους ανθρώπους της. Οι σκηνοθέτες μας ο Στέφανος, ο Σέργιος και η Ζωή κάθε μέρα έψαχναν το ζητούμενο της κάθε σκηνής κάνοντας λήψεις κι άλλες λήψεις, άντε και μια ακόμη για να πετύχουν το καλύτερο θεμιτό αποτέλεσμα, μια παραγωγή που ότι ζητήθηκε αυτή το είχε ήδη προνοήσει. Μου λείπετε!

Όλοι σας. Με κάποιους γνωριστήκαμε με άλλους ξανασυναντηθήκαμε, μοιραστήκαμε και τώρα που έκλεισε αυτός ο κύκλος χωρίζουμε γεμάτοι πλούσια συναισθήματα μέχρι να ξανανταμώσουμε. Αποχαιρετώντας την “Αγγελική” διάλεξα αυτή τη φωτογραφία του Μιχάλη .Μια έκρηξη χαράς γιατί έτσι θα τη φέρνω στη μνήμη μου. Και τα δύο συνέργεια με τους συν-αδελφούς μου. Γιατί για μένα η “Αγγελική” είναι οι άνθρωποί της. Στέφανε, σ’ευχαριστώ γι αυτό το ωραίο ταξίδι».

 

love it

Ιωάννα Μαλέσκου: Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη να τους συνδέσουν με κάποιους άλλους, είναι αυτόφωτοι

Spoilers

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Το μυαλό μου είναι πολύ σοβαρός εχθρός μου