Menu

Η Μαρία Αντωνά αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα

Η ζωή της Μαρίας Αντωνά φαίνεται να έχει αλλάξει ριζικά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μίλησε για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή της, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για το πόσο γρήγορα συνέβησαν αυτές οι αλλαγές.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα. Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα συνεχίσει να συμμετέχει στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η Μαρία διέψευσε τις φήμες και δήλωσε πως δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο για την ώρα.

Τέλος, η Μαρία δεν επιθυμεί να μιλήσει περισσότερο για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρθηκε στον επαγγελματισμό και τη δυναμική προσωπικότητα του συνεργάτη της. Παρά τις φήμες και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν, η Μαρία δεν θέλει να επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με το μέλλον της σχέσης τους.

Η Μαρία Αντωνά φαίνεται να ζει μια περίοδο μεγάλων αλλαγών και είμαστε περίεργοι να δούμε τι την περιμένει στο μέλλον. Μένει να δούμε ποιες άλλες αλλαγές είναι πιθανό να έρθουν στη ζωή της σύντομα.

Written by admin

Exit mobile version