Η Μαργαρίτα Τσουκαλά χτίζει του χρόνου για το Ευρωπαϊκό Κ23 του 2023

Spoilers

Η Μαργαρίτα Τσουκαλά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 πετυχαίνοντας με 5.096β. ατομικό ρεκόρ.

Η Μαργαρίτα Τσουκαλά επέστρεψε φέτος πιο δυναμικά στα σύνθετα και δείχνει πως μπορεί να αφήσει τα επόμενα χρόνια το στίγμα της στο έπταθλο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκλεισε τη σεζόν με 5.096β. που σημείωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Κ23 που έγινε στην Πάτρα και αποτελεί το ατομικό της ρεκόρ.

«Η Μαργαρίτα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της και ξεκινάμε τη νέα σεζόν από μια καλύτερη βάση, γιατί ξεπέρασε τον τραυματισμό της και την επέμβαση που είχε κάνει κάναμε μια σεζόν και μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα την επόμενη», δηλώνει στο Sportime η προπονήτρια της 20χρονης αθλήτριας, Δέσποινα Πάκου και συνεχίζει:

«Μπορεί να μπει στον κλειστό, σαν πέρασμα, αλλά ο στόχος είναι ο ανοιχτός. Ο πρώτος στόχος είναι να ξεπεράσει τους 5.100 βαθμούς και να δουλέψουμε κάποια αγωνίσματα που χρειάζονται βελτίωση, όπως τα 200μ. και τα 100μ. εμπόδια. Από εκεί και πέρα η Μαργαρίτα έχει δυνατά της αγωνίσματα τις ρίψεις και κυρίως το ακόντιο και τα 800 μέτρα.

Το πλάνο είναι πάντως να χτίσει τη νέα σεζόν, με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του 2023», κατέληξε η ομοσπονδιακή προπονήτρια και συντονίστρια των συνθέτων.

Η επταθλήτρια του Γ.Σ. Απόλλων Πύργου ήταν τρίτη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων που είχε γίνει παράλληλα με το «Πορτάραθλον» στη Νάξο με 5.010β.

Σάσα Μπάστα: Μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της

Spoilers

Φορολοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ: Η κλήρωση Οκτωβρίου 2021 έγινε