Σοφία Μανωλάκου για την κακοποίηση της: Το αντιμετώπισα με το δικό μου τρόπο και…

Spoilers

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί και κυρίως γυναίκες τη φετινή χρονιά, που αποκάλυψαν πως έχουν πέσει θύμα κακοποιητικών συμπεριφορών από συναδέλφους τους. Ανάμεσά τους και η Σοφία Μανωλάκου η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει για τη δική της τραυματική εμπειρία.

Η χρονιά που μας πέρασε σημαδεύτηκε επίσης και από το ελληνικό κίνημα #Me Too. Εσύ ήσουν από τις γυναίκες που δήλωσαν ότι έχουν βιώσει λεκτική βία από συνάδελφό τους. Αισθάνεσαι μια δικαίωση πια;

Όταν το θύμα βρίσκει το θάρρος να μιλήσει για όσα έχει βιώσει, είμαστε όλοι μας ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στο να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Η λύτρωση θα έρθει όταν αυτοί που έκαναν το «κακό» μετανοήσουν και δεν το επαναλάβουν, όταν πάψουν να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.
Εσύ πώς αντιμετώπισες αυτό που σου συνέβη τότε;

Με το δικό μου τρόπο. Η δική μου εμπειρία δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με όσα κατήγγειλαν συνάδελφοι το τελευταίο διάστημα.

Δεν ήταν κάτι τόσο ακραίο αλλά πολύ πιο ανώδυνο, απλά το παραδέχτηκα κι εγώ όταν ρωτήθηκα σχετικά. Το αντιμετώπισα με το δικό μου τρόπο και όλα καλά.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της … Έκοψε τα μαλλιά της – video

Spoilers

Ζώδια: H Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δίνοντας το σύνθημα για τρυφερότητα, οικογενειακές στιγμές και προσωπική περισυλλογή