Η Μαίρη Βιδάλη αποκαλύπτει: Τι συνέβη όταν αρνήθηκε να συνεχίσει συνέντευξη

“Πάλι αυτό; Δεν βαριέστε να μιλάτε για τον προηγούμενο αιώνα;” ρώτησε απρόσμενα η Μαίρη Βιδάλη την Ζωή Κρονάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ και συζήτησε για τη νέα της παράσταση αλλά και για την περίοδο που είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία και κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς.

Αναφερόμενη στην περίοδο εκείνη, η ίδια ανέφερε ότι παραβίαζε τις συνήθειες του τότε κόσμου και δεν αφηνε να την επηρεάσουν τα καλλιστεία στο μονοπάτι της ερμηνείας. Επιπλέον, ανέφερε πως όταν ξεκίνησε στο θέατρο, προτίμησε να μην αναφέρει το παρελθόν της στα καλλιστεία, προκειμένου να μην επηρρεαστεί αρνητικά από κάποιον.

Τέλος, η Μαίρη Βιδάλη αναφέρθηκε σε μια από τις αντιδράσεις της σε μια ερώτηση δημοσιογράφου που την παρεξηγούσε, επιμένοντας ότι δεν ασχολήθηκε με το μόντελινγκ αλλά απλά είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία. Η αντιδράση της ήταν τόσο έντονη που αποφάσισε να τερματίσει τη συνέντευξη με τον εν λόγω δημοσιογράφο. Ένα μάθημα στην επικοινωνία που είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε.

Written by admin

Τόνια Σωτηροπούλου: Δείτε την ακραία σκηνή σε μία ταινία της

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου καταρρέει: Οι κριτές την κρίνουν ως πολύ παράφωνη και λανθασμένη