Η μάχη με την εξάρτηση: Από τον αλκοολισμό στην ανάρρωση και ο φόβος του θανάτου

Ο Φρέντι Γκουαρίν συγκλόνισε τους πάντες, καθώς σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Semana» αποκάλυψε πως για αρκετό διάστημα είχε προβλήματα με το αλκόολ και τα ναρκωτικά, τονίζοντας πως μέσω αυτών πλήγωσε πολλούς κοντινούς του ανθρώπους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ίντερ και του Πόρτο μεταξύ άλλων, πρόσθεσε πως φοβάται τον θάνατο και τη φυλακή, λέγοντας πως ζούσε σε μια… φυλακή καταδικασμένη σε θάνατο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουαρίν:

«Δυστυχώς, κάποια στιγμή άφησα τον εαυτό μου να αφεθεί και κόλλησα στο αλκοόλ. Έκανα πολλά λάθη, πήρα κακές αποφάσεις, πλήγωσα πολλούς ανθρώπους, έκανα τους αγαπημένους μου και τους φίλους μου να αισθάνονται άσχημα. Έχουν απαθανατιστεί στα κοινωνικά δίκτυα σε κακές ή περίεργες καταστάσεις γιατί το αλκοόλ ήταν πάντα το χειρότερο έναυσμα για όλα όσα μου συνέβαιναν.

Είμαι 100% αλκοολικός και το παραδέχομαι. Είμαι τοξικομανής που αναρρώνει. Ήμουν αλκοολικός για πολύ καιρό. Αρκετά χρόνια όταν έφυγα από το Μιγιονάριος (το 2021) έφτασα στο χαμηλότερο σημείο γιατί εκείνα τα χρόνια ο εθισμός μου έγινε πολύ σοβαρός, δεν δούλευα πια στην προπόνηση, είχα χάσει την αξιοπρέπειά μου, την εμπιστοσύνη των αγαπημένων μου προσώπων και το πιο σημαντικό πράγμα που έχω είναι τα τρία μου παιδιά που έχασα πολλά πράγματα σε συναισθηματικό και στοργικό επίπεδο.

Εικόνα

Ήρθε ένα σημείο όπου δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι. Έπρεπε να ζητήσω βοήθεια, την είχα ήδη, το έκανα αρκετές φορές, αλλά πάντα είχα μια υποτροπή να τα παρατήσω και να ζητήσω βοήθεια από κάποιους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζομαι για να διορθώσω τα πράγματα, να ανακτήσω την εμπιστοσύνη των παιδιών μου, της οικογένειάς μου και των φίλων μου απλά κάντε το Αυτή τη φορά, όμως, όλα είναι διαφορετικά και είναι η οριστική στιγμή να μπορώ να δώσω στα παιδιά μου όλη την αγάπη που τους έχω.

Έχω μια φράση τατουάζ, την έγραψα μόνος μου: “Φοβάμαι τον θάνατο και τη φυλακή” και χωρίς να το ξέρω, ζούσα σε μια φυλακή καταδικασμένη σε θάνατο. Θέλετε να μάθετε αν ήμουν κοντά στον θάνατο ή στη φυλακή. Έχω χάσει πολλούς φίλους, αλλά άλλοι έχουν μείνει δίπλα μου. Τώρα ξέρω ποιοι είναι οι αληθινοί μου φίλοι, αυτοί που Θέλουν να με δουν να νιώθω καλά.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι σε εκείνο το σκοτεινό μονοπάτι που βρισκόμουν, ήμουν κοντά στον θάνατο, γιατί δεν είχα κανέναν σεβασμό, δεν είχα κουράγιο και άφηνα τον εαυτό μου να με μεταφέρει περισσότερο σε αυτή την τρύπα πύλες της κόλασης. Δεν θέλω να επιστρέψω ποτέ σε αυτή τη ζωή. Δεν είναι πολύ καλοί άνθρωποι με τους οποίους έζησα. Δεν καταλάβαινα τι ρίσκαρα όταν ήμουν μεθυσμένος».

Written by admin

Χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου & 1 παιδί: Διαζύγιο για ένα απ’τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showviz

Ματίνα Νικολάου: Ελπίζω να τολμήσουμε ξανά με τον Νίκο Μουτσινά