Η Λένα Παπαδοπούλου στο The 2Night Show με το “Βουνό”: Μια συνέντευξη που ξεχωρίζει

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου, στις 00:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο στούντιο του The 2Night Show τη Λένα Παπαδοπούλου. Η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια θα μιλήσει για την πορεία της στη μουσική βιομηχανία και τις συνεργασίες που έχει έχει κάνει μέχρι σήμερα. Θα μοιραστεί μαζί μας το πώς γνώρισε τον σύντροφό της, Αλέξη Τσαούση, και πως κατάφεραν να διατηρήσουν μια ευτυχισμένη σχέση μετά από τόσα χρόνια. Επίσης, θα μιλήσει για τη θεία της Πίτσα Παπαδοπούλου και τις επαγγελματικές της επιλογές.

Ακολούθως, στην παρέα του The 2Night Show θα βρεθεί και ο Βασίλης Φασιάς, γνωστός από το The Chase και τις επιδόσεις του ως chaser. Θα μιλήσει για τις σπουδές του ως στρατιωτικός γιατρός και θεολόγος, καθώς και για τις εμπειρίες του στο παιχνίδι. Επίσης, θα αποκαλύψει την σχέση του με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους που τους έχουν αλλάξει τη ζωή.

Μη χάσετε απόψε στις 00:00 το The 2Night Show με τους δύο αυτούς ενδιαφέροντες καλεσμένους και πολλές ακόμη εκπλήξεις! Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00:00 και κάθε Τετάρτη στις 23:45.

Written by admin

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τη νοσηλεία της – Έχω σχέδια, είπε

Λαμπερή παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη: Έρωτες στο θερινό τοπίο