Η Κρίστη Καθάργια μιλάει για τον Γιώργο Μαυρίδη: “Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον έχω ακόμα στη ζωή μου”

Τώρα, τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει στη ζωή δεν το γνωρίζω” παραδέχεται η Κρίστη Καθάργια για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγο της.
Σε μια συνέντευξη με τη Βάσω Λασκαράκη, η Κρίστη Καθάργια μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της και τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Μαυρίδη. Η γνωστή ψυχολόγος αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, τη συμμετοχή τους στο Asia Express και την πιθανότητα μιας επανασύνδεσης.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης, και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, η Κρίστη αποκάλυψε πως ακόμα αισθάνεται συναισθήματα για τον πρώην σύζυγό της.

“Με τον Γιώργο κρατάμε επαφές. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, τον εκτιμώ, τον έχω ακόμα στη ζωή μου σε ανθρώπινο επίπεδο. Τώρα, τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει στη ζωή δεν το γνωρίζω”, δήλωσε η Κρίστη στη συνέντευξή της.

Η ίδια παραδέχτηκε πως ο γάμος τους προσπαθήθηκε να κρατηθεί κρυφός, αλλά τελικά διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης. Παρόλα αυτά, η Κρίστη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, καθώς η αγάπη που νιώθει για τον πρώην σύζυγό της παραμένει ζωντανή.

Η ειλικρίνεια και η ανοιχτή συζήτηση της Κρίστη Καθάργια με τη Βάσω Λασκαράκη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής με τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς η ίδια αναγνωρίζει πως η ζωή είναι αβέβαιη και πάντα μπορεί να επιφέρει αλλαγές και εκπλήξεις. Μένει να δούμε τι το μέλλον ετοιμάζει για την Κρίστη και τον Γιώργο, αλλά μέχρι τότε οι δυο τους διατηρούν μια φιλική σχέση και αναμένουν με ανοιχτό μυαλό τις εξελίξεις.

Written by admin

Σκάρλετ Γιόχανσον: Θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη

Η αντιδράση των ανθρώπων όταν με βλέπουν στον δρόμο