Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτοιμη για το πρώτο της παιδί και για γάμο η παρουσιάστρια;

showbiz γαμος

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει τα δύο τελευταία χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με το ζευγάρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γάμο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι φίλοι τους ήδη λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

Έτοιμοι για γάμο και παιδί Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
«Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Πολλοί κάνουν λόγο και για τον ερχομό ενός παιδιού: «Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού.

Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο».

Η απάντηση της Κωνσταντίνας για το ενδεχόμενο ενός γάμου
Το νησί της Κρήτης επισκέφτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, για να γιορτάσουν τις Πασχαλινές γιορτές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο που θυμίζει παράδεισο. Ωστόσο όταν επέστρεψαν, τους περίμενε στο αεροδρόμιο ο ρεπόρτερ του «Πρωινού», Γρηγόρης Μπάκας.

Ο δημοσιογράφος μίλησε με την παρουσιάστρια και συζήτησαν τόσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, όσο και για τα προσωπικά της.

Ξεκινώντας με χιουμοριστική διάθεση, ο ρεπόρτερ ζήτησε το χέρι της Κωνσταντίνας στο οποίο φορούσε ένα δαχτυλίδι, το οποίο έμοιαζε αρκετά με μονόπετρο.

Όταν τη ρώτησε αν θέλει να ανακοινώσει κάτι, η παρουσιάστρια χαμογέλασε και προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση λέγοντας πως: «ο Βασίλης έφυγε».

«Θα σας τα πούμε όλα στην ώρα τους», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ένας νέος έρωτας για τον Πότη – Ποια είναι;

Άννα Αμανατίδου: Το στρινγκ που χάθηκε στα προσόντα της – φωτο