Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου αποκαλύπτει: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας γοητευτικός άνδρας

“Μου αρέσει ο άνδρας να είναι δυναμικός και να ξέρει να φέρεται σε μια γυναίκα”, λέει η Κωνσταντίνα Σωτηρίου.

Η αναπληρωματική Μις Ελλάς, Κωνσταντίνα Σωτηρίου, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Βιετνάμ. Η 24χρονη καλλονή από τις Σέρρες, που είναι δασκάλα, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss Cosmo και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πριν από δέκα μέρες με πήραν τηλέφωνο από τα καλλιστεία όπου είχα συμμετάσχει το 2022 και λόγω του τίτλου μου κλήθηκα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν διεθνή διαγωνισμό. Δέχτηκα με χαρά. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στο Βιετνάμ, ωστόσο θα χρειαστεί νωρίτερα να πάω στο Πουέρτο Ρίκο, όπου θα γίνει η προετοιμασία μου”.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου αποκάλυψε ποιο είναι το δυνατό της σημείο που πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει στον διαγωνισμό: “Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο είναι το ύψος μου. Είμαι 1,83 και θεωρώ ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τις άλλες κοπέλες, οι οποίες θα είναι ψηλές και με πολύ ωραίο σώμα”.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Κωνσταντίνα Σωτηρίου δηλώνει: “Είμαι ελεύθερη και θέλω να ερωτευτώ. Μου αρέσει ο άνδρας να είναι δυναμικός και να ξέρει να φέρεται σε μια γυναίκα, γιατί τελευταία είναι πολλά τα περιστατικά κακοποιημένων γυναικών”.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σωτηρίου είπε: “Μου αρέσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι ένας γοητευτικός άνδρας”.

Πηγή εικόνας: Instagram – Konstantina Sotiriou

Written by admin

Το My Man Can: Ένα παιχνίδι αγάπης και δράσης

Θεία σε τρολ ανέκδοτο: Η συνταγή και η κληρονομιά