Η Κόνι Μεταξά μιλά για την μη αποδοχή της: “Είμαι πάρα πολύ εύκολος στόχος”

Στην Αμερική, η διαφορά είναι ότι είναι λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά την διαφορετικότητα, δηλώνει η Κόνι Μεταξά. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην εκπομπή The 2night Show, η Κόνι Μεταξά αναφέρθηκε στον τρόπο που εκτιμά τη ζωή στην Ελλάδα και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους haters.

Η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε πως, αν και δεν αισθάνεται ακόμα αποδεκτή, η διαφορά με την Αμερική είναι ότι εκεί υπάρχει μια μεγαλύτερη ανοχή στη διαφορετικότητα. Αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους είναι συχνά θύμα κριτικής, εξήγησε ότι είναι εύκολος στόχος λόγω της ηλικίας της, των διάσημων γονιών της και της αποφασιστικότητάς της να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις της.

Τέλος, υπογράμμισε τη σημασία της αυτοπεποίθησης και του να είναι κάποιος πιστός στον εαυτό του, ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις των άλλων. Η Κόνι Μεταξά κατέληξε πως ο κόσμος πολλές φορές δυσκολεύεται να αποδεχτεί αυτούς που τολμούν να είναι αυθεντικοί και πιστοί στον εαυτό τους. Όπως είπε, «Δεν μπορεί να καταλάβει ο πολύς κόσμος ότι απλά είμαι ο εαυτός μου».

Written by admin

Oι διασημότητες που μπορεί να μην γνωρίζατε ότι έχουν OnlyFans

Η ευγνωμοσύνη της Josephine προς τον Νίκο Βέρτη για το πρώτο μικρόφωνο