Kate Middelton: Tο μαργαριταριένιο κολιέ προς τιμήν της βασίλισσας στην κηδεία του Φιλίππου

Χamos

Κυριακή 18 Απριλίου 2021, 14:30

Το Σάββατο στις 17:00 ώρα Ελλάδος πραγματοποιήθηκε, η κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου. Η Βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποχαιρέτησαν τον δούκα του Εδιμβούργου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών στις 9 Απριλίου.

Λίγη ώρα πριν από την κηδεία, οι φωτογράφοι εντόπισαν την Kate Middleton να αποχωρεί από το Παλάτι του Kensington, μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William μέσα σ’ ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Μέσα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου διακρίνονται τα πρόσωπα του βασιλικού ζεύγους, καλυμμένα με μάσκες προστασίας, με τη δούκισσα του Cambridge να δείχνει εξαιρετικά σικάτη φορώντας μαύρο καπέλο με βέλο και κοσμήματα από πέρλες.

Από την υπόλοιπη εμφάνισή της, που αποκαλύφθηκε με την άφιξή της στην εκκλησία, ξεχωρίζουν το μαύρο της παλτό με το φιόγκο, το clutch, οι μαύρες γόβες και τα γάντια.

Το εντυπωσιακό κολιέ από πέρλες που φοράει δεν είναι τυχαία επιλογή: πρόκειται για το Japanese Pearl τσόκερ από την προσωπική συλλογή της Βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο η Kate είχε φορέσει στο δείπνο για την 70η επέτειο γάμου της Ελισάβετ και του Φιλίππου το 2017, ενώ το είχε φορέσει και η αείμνηστη πεθερά της, Πριγκίπισσα Diana, το 1982.

Το συγκεκριμένο κολιέ ήταν μία παραγγελία της Ελισάβετ όταν δέχτηκε ως δώρο από την ιαπωνική κυβέρνηση τα εξαιρετικής ποιότητας μαργαριτάρια. Η ίδια το είχε φορέσει σε διάφορες περιστάσεις, όπως σ’ ένα δείπνο για τα 70α γενέθλια της Margaret Thatcher, ενώ το είχε δανείσει στη νύφη της Diana, για μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

masterchef

MasterChef: Η τελική 12άδα και η μεγάλη αλλαγή

Χamos

Η Φάρμα spoiler: Έρχεται πάλι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος;