Αγγελική: Η κλοπή αποδεικτικών στοιχείων στο σπίτι της Τζένης

i-klopi-apodeiktikon-stoicheion-sto-spiti-tis-tzenis

Η Τζένη θα έρθει αντιμέτωπη με μία ληστεία, η οποία θα αλλάξει τη ζωή της στη σειρά Αγγελική. Για πρώτη φορά οι δύο πρωταγωνίστριες συνεργάζονται, με την ανακωχή αυτή να συζητιέται πολύ. Η Αγγελική αναλύει στην Τζένη τί βίωσε στα χέρια των Αργυρών, με εκείνη να σοκάρεται.

Αμέσως, ξεχνάει όσα τις χώριζαν τόσο καιρό και δέχεται να την βοηθήσει.

Αγγελική: Η κλοπή αποδεικτικών στοιχείων στο σπίτι της Τζένης

Η Αγγελική επιθυμεί να βάλει ένα τέλος σε αυτή την τρέλα, ζητώντας βοήθεια από τον Μάκη. Στόχος της είναι να ξεφορτωθεί για πάντα τους Αργυρούς, αλλά και την ανοιχτή πληγή που άφησαν μέσα της. Μια πληγή που την τσακίζει και την πονάει κάθε μέρα, όλο και περισσότερο.

Η ληστεία στο σπίτι που μένει η Τζένη, θα σταθεί η αφορμή για μεγάλους καυγάδες, στη σειρά Αγγελική. Ο Παύλος υποψιάζεται πως η πρώην αγαπημένη του γνωρίζει την αλήθεια για την Μαργαρίτα και τον βιασμό της. Η στάση της απέναντί του, άλλωστε, έχει αλλάξει πολύ. Η Τζένη τον αποφεύγει και του φέρεται απότομα και με άσχημο τρόπο.

Στόχος της είναι να κάνει αυτά τα καθάρματα να υποφέρουν. Έτσι, υπόσχεται στην Αγγελική πως θα συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Παύλο. Θα ψάξει στο σπίτι της να βρει τα ενοχοποιητικά έγγραφα που θα τον στείλουν για πάντα στη φυλακή. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα υπολόγιζε…

Η Τζένη μπαίνει στο σπίτι της και βλέπει πως έχει γίνει μία μεγάλη ληστεία, στη σειρά Αγγελική. Επικρατεί ένα χάος, με σημαντικά έγγραφα κι αποδείξεις να λείπουν. Το μυαλό της πηγαίνει απευθείας στον Παύλο και τρέχει να τον συναντήσει. Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

kataigida-gia-ton-sloveno-prothypourgo-ligo-prin-i-chora-analavei-tin-proedria-tis-evropaikis-enosis

Καταιγίδα για τον Σλοβένο πρωθυπουργό λίγο πριν η χώρα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ιωάννα Μαλέσκου: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης …