Η Κλάρα Κία περπατά με τον Πικέ και… πέφτει σε πινακίδα

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία Μαρτί απέφευγαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί, όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως αλλάζουν τακτική και αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους ελεύθεροι.

Αν και η νέα σύντροφος του ποδοσφαιριστή έχει αποκτήσει άθελά της πολλούς «εχθρούς», λόγω του χωρισμού του Πικέ με τη Σακίρα, το ζευγάρι θέλησε να «κλείσει» τα αυτιά του στα αρνητικά σχόλια του κόσμου και να απολαύσει τη ζωή του.

Λίγο καιρό μετά την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram, ο Πικέ και η Κία Μάρτι εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους της Βαρκελώνης, χαμογελώντας ο ένας στον άλλο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους, οι παπαράτσι τους ακολουθούν και κάνουν ερωτήσεις στον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, κάποιος δημοσιογράφος ακούγεται να ρωτά τον Πικέ για τις κρίσεις άγχους που λέγεται ότι έχει η Κλάρα και την οδήγησαν στο νοσοκομείο. «Κρίση άγχους; Ρωτάς για κρίση άγχους; Κάτι τέτοιο είναι περίπλοκο. Σας παρακαλώ, πραγματικά», είπε γελώντας ο Ζεράρ Πικέ σε δημοσιογράφο του Europa Press.

Δείτε το μετά το 1:00

Στη συνέχεια, διέψευσε ότι η αγαπημένη του είχε τα γενέθλιά της στις 7 Φεβρουαρίου. «Μα τι λες; Αύριο είναι η 7η Φεβρουαρίου, αλλά κάνεις λάθος. Καλά έκανες που ρώτησες», είπε.

Ενώ ο ποδοσφαιριστής απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η 23χρονη σύντροφός του προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες. Ωστόσο, υπέστη μία μικρή ατυχία, αφού έπεσε πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα.

Αν και δεν τραυματίστηκε και συνέχισε να περπατά δίπλα στον Ζεράρ Πικέ, εκείνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του για την αδεξιότητα της συντρόφου του.

Πηγή: protothema.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου

Διονύσης Σαββόπουλος: Οι τράπερ που έχουν μισογυνικούς στίχους είναι… ουγκ