Η Κένταλ Τζένερ ποζάρει τόπλες και μοιράζει «εγκεφαλικά» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Κένταλ Τζένερ λατρεύει τους Calvin της. Η σταρ των «Kardashians», πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein, με το σλόγκαν «Calvins ή τίποτα».

Μάλιστα το 27χρονο τοπ μόντελ για τις ανάγκες της καμπάνιας φωτογραφήθηκε τόπλες σε πολλές από τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες και σλιπ.

Το μοντέλο κάθεται στο πάτωμα σε μια φωτογραφία, τυλίγοντας τα χέρια της στο σώμα της για να καλύψει το στήθος της. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Τζένερ ξαπλώνει στο πάτωμα με ένα τζιν παντελόνι χωρίς τοπ, καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της καθώς σηκώνει τους γοφούς της.

Η καμπάνια, την οποία σκηνοθέτησαν και φωτογραφήθηκαν οι Mert Alas και Marcus Piggott, περιλαμβάνει την Τζένερ μαζί με τους άλλους πρέσβεις του Calvin Klein, όπως οι FKA Twigs και Jennie.

Δύο νέα πρόσωπα προστέθηκαν επίσης στο διαφημιστικό. Πρόκειται για τον Michael B. Jordan — ο οποίος εξέπληξε τους θαυμαστές του με τα σέξι στιγμιότυπά του — και τον Aaron Taylor-Johnson.

Ο οίκος Calvin Klein δήλωσε σε δελτίο τύπου ότι οι εικόνες της Τζένερ δείχνουν «την πιο οικεία πλευρά της». Η νέα καμπάνια εσωρούχων σηματοδοτεί μια πολυάσχολη εβδομάδα για την τηλεοπτική περσόνα, η οποία παρακολούθησε το πάρτι των Oscars του Vanity Fair.

Στο στήνουν όπου θες σε 3 μέρες, είναι 37 τμ, χωράει άνετα 7 άτομα και το εσωτερικό του είναι πολυτελές σαν βίλα

Γιώργος Αρμένης: «Καλά κάνουν και φιλιούνται ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή»