Menu

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για τη σημασία του ενδιαφέροντος στην τηλεόραση

Έχουν γίνει συζητήσεις για τη νέα σεζόν και το καλό είναι ότι ακόμα χτυπάνε τα τηλέφωνα μας αποκαλύπτει η Κατερίνα Ζαρίφη. Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Στέλιο Δρουμαλιά την Τετάρτη. Μιλώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις ζώνες που έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα, η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του OPEN αποκάλυψε πως υπάρχουν προοπτικές για τη νέα σεζόν, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση.

Η κα Ζαρίφη αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ενασχόλησή της με την τηλεόραση είναι δύσκολη αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα, εκφράζοντας την ελπίδα της για τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό. Το τέλος της σεζόν ήταν ανταγωνιστικό και προκλητικό, αλλά η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία της.

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στη σημασία της ενδιαφέροντος και της δουλειάς στον τηλεοπτικό χώρο, υπογραμμίζοντας πως η κύρια προτεραιότητα πρέπει να είναι η προσωπική αξιοπρέπεια και η επιτυχία. Οι οικονομικές ανάγκες είναι σημαντικές, αλλά δεν πρέπει να υπερισχύουν της ευτυχίας και της ικανοποίησης από την εργασία. Με αυτές τις δηλώσεις, η Κατερίνα Ζαρίφη αναδεικνύει τον προσωπικό της χαρακτήρα και τις αξίες που καλείται να υπηρετήσει στον τηλεοπτικό χώρο. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να επικροτήσουμε και να υποστηρίξουμε ως θεατές και φίλοι της τηλεόρασης.

Written by admin

Exit mobile version