Η Κατερίνα Πεφτίτση μιλάει για την παιδική της εμπειρία με τη μητέρα της

“Το απέδειξα όμως και στον εαυτό μου αλλά και στην μητέρα μου…”

Η Κατερίνα Πεφτίτση μίλησε ανοιχτά σε μια συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου στο OPEN. Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στην αντίδραση της μητέρας της όταν της είπε ότι θα συμμετάσχει στο GNTM και εξομολογήθηκε πως απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει, τόσο στον εαυτό της όσο και στην μητέρα της, η οποία στη συνέχεια την στήριξε.

Επίσης, μίλησε και για τα σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για τα κιλά της, δηλώνοντας πως δεν έχει πλέον τίποτα να πει επί του θέματος και πως ο ίδιος έχει αλλάξει την αντίληψή του. Τέλος, έκανε έκκληση σε όποιον κάνει άσχημα σχόλια για κάποιον να ζητήσει συγγνώμη.

Η ειλικρίνεια και η δύναμη που έδειξε η Κατερίνα Πεφτίτση στη συνέντευξή της αναδεικνύει το πόσο δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα είναι. Είναι σημαντικό να αποδείξουμε πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τις αντιδράσεις των άλλων και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Η Κατερίνα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και μας δείχνει πως δεν πρέπει να αφήνουμε τον εαυτό μας να επηρεαστεί από τα λόγια των άλλων.

Written by admin

Αντιεμβολιαστής προκαλεί βία εναντίον ομοφυλόφιλων στα social media

Latest

Χάρης Ρώμας: «Η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος – Αν δεν είχε αποβάλει, το παιδί αυτό τώρα θα είχε τρεις πατεράδες» (vid)