Κατερίνα Λιόλιου: Το video στο tik tok που αναστατώνει

Η Κατερίνα Λιόλιου, αυτό το πανέμορφο κορίτσι έχει βαλθεί να μας… καταστρέψει όλους, δεν εξηγείται αλλιώς αφού κάνει τα πάντα για να αναστατώσει τους πάντες και όταν λέμε τους πάντες εννοούμε άντρες και γυναίκες.

Στην αρχή έκανε αργά βήματα, ήταν πιο μαζεμένη, ήταν πιο κορίτσι, τώρα όμως τον τελευταίο χρόνο είναι σαν κάποιος να της έριξε μια μαγική νεραϊδοσκονη και να την έκανε να βγαίνει όχι μέσα απο τα παραμύθια, αλλά μέσα απο τις πιο εντυπωσιακές μας φαντασiωσεis.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια άφησε στην άκρη τους έρωτες και τα φλερτ και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά και παίζει μπάλα με όλη την Αθήνα, αφού και στο μαγαζί που εμφανιζόταν γινόταν ο κακός χαμός, αλλά τώρα και μέσα απο το show του X Factor καταφέρνει και μας αναστατώνει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Αφού κατάφερε στο τελευταίο επεισόδιο να μας φτιάξει την διάθεση με το μπλουζάκι που φορούσε και έδειχνε τα πάντα, τώρα μας δείχνει μέσα απο το Tik Tok ένα backstage video, το οποίο πραγματικά μας καθηλώνει για μια ακόμα φορά.

Δείτε την στο παρακάτω video με την ίδια να είναι σίγουρα ότι καλύτερο θα δεις σήμερα στα social media

https://www.tiktok.com/@katerinalioliou/video/7062006885741759749?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6913154312617084422

@katerinaliolioubehind the scenes 🦩

♬ Do It To It – ACRAZE

Πηνελόπη Πλάκα: Η φωτογραφία που ανέβασε προκαλεί εμφράγματα – φωτο

Σειρηνάκης: Έπεισε 26χρονη εστεμμένη Ελληνίδα να παίζει στις ταινίες του (ΦΩΤΟ)