Νίκος Σεργιανόπουλος: Η οικογένεια που ξεκληρίστηκε, οι 3 θάνατοι και ο μοναδικός κληρονόμος του!

Ήταν 4 Ιουνίου του 2008, όταν τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την σοκαριστική είδηση πως ο 56χρονος Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε στο σπίτι του στο Παγκράτι.Συγκεκριμένα ήταν στις 7.00 το πρωί, όταν η οικιακή βοηθός είχε βρει το άψυχο σώμα του , κατακρεουργημένο με 21 μαχαιριές. Ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης μίλησε για «ένα πτώμα κυριολεκτικά σφαγμένο».

Νίκος Σεργιανόπουλος: Το σπίτι στο Παγκράτι που κληρονόμησε ο ανιψιός του

Ένα μήνα μετά την δολοφονία, συλλαμβάνεται ο γεωργιανής καταγωγής Νταβίντ Μουρτχικνέλι, που τα αποτυπώματά του ταίριαξαν με εκείνα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα. Ο δράστης οδηγήθηκε στις φυλακές με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη είσοδος στη χώρα και με κανένα ελαφρυντικό.

Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια η αδελφή του ηθοποιού, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, ενώ αργότερα έφυγε και η μητέρα τους, ενώ πέθανε και ο σύζυγος της αδελφής του, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε μείνει πίσω και κινούσε την υπόθεση διεκδικώντας δικαίωση.

Μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του Νίκου Σεργιανόπουλου ο αγαπημένος του ανιψιός, ο Γιώργος, που δεν πειράζει τίποτα στο αγαπημένο ρετιρέ του θείου του. Ωστόσο ο ανιψιός αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος του, επειδή δεν μπορούσε να το συντηρήσει, ενώ όσον αφορά το σπίτι είχε αποκαλύψει: «Με το σπίτι δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια, δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε γι’ αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί».

Παρασκευή Κερασιώτη: Μόνο με μία μαύρη διαφάνεια στο Instagram η πρώην παίκτρια του GNTM – απίστευτη φωτογραφία

Showbiz: Οι διάσημοι που ίσως δεν ήξερες ότι είναι αδέρφια