Η καταγγελία από τη σύντροφό του Αδαμαντίδη και τα γλυκά λόγια – «Είναι σαν παιδί»

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη παρ’ όλο που κατά το παρελθόν είχαν φτάσει οι δυο τους στο αστυνομικό τμήμα με κατάθεση μηνύσεων και από τους δύο…Ο τραγουδιστής σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο Πρωινό ΣουΣου μίλησε για τη γυναίκα που συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του και όπως τόνισε:

«Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται. Δεν μετράει η εμφάνιση, ξέρω πως κατά βάθος υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορούν να το δουν εύκολα, αλλά είναι σαν παιδί. Είμαστε καλά, περνάμε καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι σε εκείνη».Όσο για τους δημόσιους καβγάδες και την καταγγελία της που τους έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε:«Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση. Δεν θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά ακόμη και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε γιατί δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά».

Παναγιωτοπούλου – Πηλαδάκης: Νέα κρίση στη σχέση τους

Συνεχίζει να δίνει «μάχη» με τον καρκίνο ο Γιώργος Δασκαλάκης – «Οι δεκάδες εγχειρήσεις έχουν τσακίσει το κορμάκι μου» (ΦΩΤΟ)