Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Η κακή σχέση με τον πατέρα μου, ήταν βαρύ φορτίο μέσα μου”

March 24, 2021

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του The 2night Show! Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά του βιώματα. Επίσης, κάνει την αυτοκριτική του, μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του, για την έλλειψη αυτοεκτίμησης που είχε, και εξηγεί γιατί αποφάσισε να φύγει από τους «Οne». Γιατί θεωρεί τον Γιάννη Πάριο «από μηχανής Θεό» στη ζωή του; Τι ρόλο έπαιξε, στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, η Άννα Βίσση; Ποια είναι η σχέση του, σήμερα, με τον Γιώργο Θεοφάνους και τους «Οne»;
Μέχρι το 2010 ήταν όλα ωραία. Υπήρχε μια περίοδος μετά που υπήρχε μια καμπή. Ο κύριος υπεύθυνος για αυτό είναι ο εαυτός μας. Το τραγούδι με το Γιάννη Πάριο μου έδωσε το έναυσμα, τη δεύτερη ευκαιρία για την καριέρα μου. Τον θεωρώ “από μηχανής Θεό” στη ζωή μου! Τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχω γράψει εγώ.
Δεν είχα καβαλήσει ποτέ το καλάμι, ακριβώς το αντίθετο. Είχα μεγάλη έλλειψη αυτοεκτίμησης. Νόμιζα ότι δεν είμαι καλός, ότι δε ξέρω να μιλάω… Όλα αυτά είναι κατάλοιπα της παιδικής ηλικίας.

Για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του: Μίλησα για πρώτη φορά για τα δύσκολα βιώματα που είχα σαν παιδί. Είναι μεγάλο μαρτύριο, αλλά ντρεπόμουν να μιλήσω. Η οικογένειά μου στεναχωριέται όταν μιλάω για τη σχέση μου με τον πατέρα μου. Από το 2007 μέχρι το 2015, δεν άντεχα τον εαυτό μου. Ήταν βαρύ το φορτίο μέσα μου. Τώρα όλα τα νέα τα παιδιά λέω μιλήστε! Σε έναν δικό σας άνθρωπο.
Για τους Οne: Δεν θα γινόταν τίποτα αν δεν ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Με τους One ήμασταν μαζί 4 χρόνια και ήταν σαν να ήταν 14 χρόνια. Έφυγα γιατί ήθελα να κάνω τα δικά μου πράγματα.

Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι προορισμένοι για να γίνουν γονείς.
Δεν έχω καλή σχέση με τα λεφτά. Είχα τόσες ελλείψεις σαν παιδάκι και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μη μου στερώ τίποτα…

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Οι ONE διαλύθηκαν όταν αποφάσισα εγώ να φύγω»

Σάρα Εσκενάζυ: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εξαιτίας του SURVIVOR