Η Ήβη Αδάμου μιλάει για τον γάμο με τον Μιχάλη: Τι νιώθει πραγματικά

Ο Μιχάλης και η Ήβη φαίνεται να έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ήβη σε συνέντευξή της στο Fay’s Time. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια σχέση βασισμένη στον σεβασμό, την αμοιβαία εκτίμηση, τον θαυμασμό και τη συζήτηση, παρ’ όλα αυτά δεν έχουν αποφασίσει να παντρευτούν.

Η ίδια η Ήβη ανέφερε ότι δεν την ενοχλεί που τη ρωτάνε για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί ακόμα, απαντώντας ότι στα μάτια του Θεού νιώθουν σαν παντρεμένοι. Ο Μιχάλης, από την άλλη, χιουμορίστηκε λέγοντας “Γιατί να παντρευτούμε; Δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ!”.

Η Ήβη εξήγησε πως ο Μιχάλης ίσως το λέει για πλάκα, αλλά ίσως εννοεί και κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα. Το ζευγάρι δηλώνει ότι δεν είναι κάτι που επείγει για αυτούς, καθώς ο σημαντικότερος παράγοντας είναι να έχουν τον έναν τον άλλον και τη θυγατέρα τους στη ζωή τους. Έτσι λοιπόν, η σχέση τους παραμένει δυνατή και ευτυχισμένη χωρίς την ανάγκη να επισπεύσουν τα πράγματα και να παντρευτούν.

Written by admin

Latest

«Κλώνος της μαμάς της η Φωτεινή Κουμάντου: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου και ετεροθαλής αδερφή του Λάμπη Ευαγγελάτου (video)

Χάρης Βαρθακούρης: Ήταν λάθος κίνηση να παρουσιάσω το Big Brother