Η ιστορία του άνθρωπου που απομακρύνθηκε από τον από θίασο: Ο λόγος της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

Υπήρχαν και περιπτώσεις συναδέλφων που περνούσαν βασανιστήρια και κακοποίηση και δεν έγινε ποτέ τίποτα, δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
Σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Fay’s Time” με την Πολυξένη Καραμίχα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για το κίνημα metoo.
“Η πατριαρχία έχει μαλακώσει πλέον. Κάποτε κατέστρεφαν ζωές και εξαφάνιζαν όνειρα και φιλοδοξίες κοριτσιών. Μετά το metoo, τα πράγματα τέθηκαν στη θέση τους. Ξέρουμε πότε φλερτάρουμε και πότε υπερβαίνουμε τα όρια. Υπήρξαν περιπτώσεις που απαιτήθηκε η απομάκρυνση ατόμων από θίασο επειδή άπλωναν το χέρι τους. Και εγώ και άλλες κοπέλες μιλήσαμε. Υπήρχαν επίσης περιπτώσεις συναδέλφων που υπέφεραν βασανιστήρια και κακοποίηση χωρίς να γίνει ποτέ τίποτα”, ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Συνέχισε λέγοντας: “Αγαπάω και φοβάμαι την τηλεόραση. Το κοινό έχει συνηθίσει σε ξένες πλατφόρμες. Η πολιτική ορθότητα προστατεύει ανθρώπους που έχουν παραμεληθεί. Ήμασταν άξεστοι, σκληροί και κακοί. Έχω ενοχληθεί από δημοσιογράφους που δεν είχαν ετοιμασία και μιλούσαμε για τρίχες. Θέλω οι δημοσιογράφοι να σέβονται τη δουλειά μας. Έχω δει θέματα μου που δεν ήταν κομμένα και ραμμένα σωστά”.

Written by admin

Latest

Θυμάστε την Βίνα Ασίκη; Δείτε πώς είναι σήμερα το «χρυσό κορίτσι» των βιντεοταινιών της δεκαετίας του 80′

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης: Ανάκτηση από την καταστολή και επικοινωνία με το περιβάλλον