Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το ΦΛΕΡΤ του Μάριο Χεζόνια

March 21, 2021

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το ΦΛΕΡΤ του Μάριο Χεζόνια Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το φημολογούμενο φλερτ του Μάριο Χεζόνια προς το πρόσωπό της, κατεβάζοντας τους τόνους για τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΥΨΟΣ ΚΙΛΑ: ΣΙΤΕΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ!

Μιλώντας στο κανάλι «Fipster» στο YouTube αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα και τόνισε ότι δεν έχει δεχθεί φλερτ από τον Κροάτη φόργουορντ.

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά για το “ειδύλλιο” με τον Χεζόνια και τη σύγκριση με την Μενεγάκη

Aναλυτικά όσα είπε η Μαλέσκου:
«Αφήστε καλέ τον άνθρωπο εκεί που είναι. Ήρθε ο άνθρωπος εδώ από τη χώρα του για να δεινοπαθήσει. Ο άνθρωπος κάνει μια προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι τα πάει πολύ καλά. Ο κόσμος κάνει πολλά πράγματα για να μείνει στην Ελλάδα. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τι να κάνω;

Επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα στην Ιωάννα Μαλέσκου! Οι πρώτες δηλώσεις του

Είναι εξαιρετικός παίκτης γιατί παρακολουθώ. Όχι, δεν έχω δεχθεί φλερτ από τον Χεζόνια. Φλερτ είναι να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε κανέναν κοντά. Δεν είναι φλερτ από το Instagram. Μπορεί να είναι συμπάθεια, γιατί τα ορίζουμε όλα σε ερωτικό ενδιαφέρον;

Μόλις πήγε ο άνθρωπος να δείξει τη συμπάθειά του, έπεσαν όλοι πάνω του πριν καλά-καλά το καταλάβω. Είναι μια πολύ ήρεμη πορεία από την πλευρά του ανθρώπου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κατακλύσει το προφίλ μου για να δώσω μια σανίδα σωτηρίας. Αν θες να μείνεις, μείνε. Αν θες να ξαναφύγεις, ξανασκέψου το. Θεωρώ ότι θα είναι καλό να μείνει».

Ζέτα Μακρυπούλια: ”Μόλις 13 ετών τότε. Γύρισα προφίλ, ανφάς, με φωτογράφιζαν πολλή ώρα…”

Ανέκδοτο: Επιστημονική μελέτη …! Τρελό γέλιο