Η Ιωάννα Μαλέσκου για Χεζόνια: Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί

maleskou

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε την Ιωάννα Μαλέσκου στο πλατό του «The 2night show» για μια αποκαλυπτική συζήτηση. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για τον Σούπερ Μάριο.

Για να «ψαρέψει» την παρουσιάστρια του «Love it», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δώρο στην παρουσιάστρια μια φωτογραφία σε κορνίζα του Μάριο Χεζόνια –«εικόνισμα» όπως την περιέγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όμως εκείνη δεν «μάσησε» στα κόλπα του παρουσιαστή.

«O Σούπερ Μάριο, είναι εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Ένας εξαιρετικός παίκτη.

Γιατί κι εγώ ενημερώνομαι – παρακολουθώ καθημερινά τη συμβαίνει στο κομμάτι του αθλητισμού και ειδικά του Παναθηναïκού που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου αποφεύγοντας έντεχνα να απαντήσει στο ερώτημα αν τρέχει κάτι ανάμεσα στην ίδια και στον γνωστό μπασκετμπολίστα.

Όμως παραδέχτηκε πως οι οπαδοί του Τριφυλλιού συνεχίζουν να την πολιορκούν με μηνύματα.

«Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναïκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια» είπε η Ιωάννα και συμπλήρωσε με νάζι: «Είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι.

Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί».

Αντετοκούνμπο: «Δεν παρακολουθώ μπάσκετ στο σπίτι»

Αντετοκούνμπο: «Δεν παρακολουθώ μπάσκετ στο σπίτι»

survivor

Survivor spoiler 02/06: Αποχώρηση βόμβα απόψε