Η influencer αναφέρει τα θετικά για τον πατέρα των παιδιών της

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Η influencer και ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένοι από το 2016, ενώ έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

Οι φήμες, μάλιστα, κάνουν λόγο για ύπαρξη τρίτου προσώπου στη ζωή εκείνου, κάτι που φέρεται ότι πληροφορήθηκε η σύζυγός του από καλοθελητές, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν σε ρήξη!

Με βάση την εφημερίδα η φήμη ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του άλλοτε ζηλευτού και ευτυχισμένου ζευγαριού της showbiz άρχισε να φουντώνει λίγο μετά την έναρξη του νέου κύκλου του My Style Rocks, όπου διαγωνίζεται, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, συγκεντρώνοντας πληθώρα θετικών σχολίων για τα looks που παρουσιάζει.

Τα unfollows

Στις αρχές Μαρτίου η Σούλα Glamorous είχε γράψει στα social πως το ζευγάρι περνάει κρίση, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους έχουν κάνει και unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Ακόμα, το ίδιο χρονικό διάστημα η Ζέτα Θεοδωροπούλου αφαίρεσε από τον λογαριασμό της και την πληροφορία ότι είναι παντρεμένη. Πριν από λίγες ημέρες η influencer άλλαξε και το όνομά της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης: από «Lady Tachtsidi» που υπέγραφε μετά τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή το έκανε «Lady Theo».

Η αδιαθεσία

Το αποκορύφωμα ήρθε με την αδιαθεσία της influencer στο επεισόδιο του My style rocks που προβλήθηκε προχθές, Δευτέρα (1/4), αλλ&alph…

Written by admin

Φρουρός του αστυνομικού τμήματος καταδικάζεται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Η Δανάη Μπάρκα αποκαλύπτει: Η προσβολή των άλλων είναι σαν να παίρνουν ζωή