Η ημέρα με αίθριο καιρό: Η κατάσταση του καιρού σήμερα

Καιρός στην Ελλάδα: Αίθριος καιρός αναμένεται για σήμερα. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και κατά τόπους τους 37 με 38 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 32 και κατά τόπους στο ανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία, τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Δυτικής Πελοποννήσου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου, με τα υψηλότερα να είναι στην Ηπειρική χώρα.

Στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, με πρόσκαιρες εντάσεις στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος, με άνεμους από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου, με πιο υψηλές τιμές να παρατηρούνται στη νότια Κρήτη.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, ο καιρός θα είναι αίθριος με άνεμους βορειοδυτικούς 5 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με άνεμους μεταβλητούς 3 με 4 και πρόσκαιρα νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου, με τις Σποράδες να έχουν τη μέγιστη θερμοκρασία να είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος, με άνεμους από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου, με την ανατολική πλευρά να έχει τη μέγιστη θερμοκρασία να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με άνεμους από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για τις επόμενες μέρες, αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί και η θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Παρακολουθήστε τις προβλέψεις και προετοιμαστείτε για τις αλλαγές στον καιρό!

Written by admin

Η Φαίη Σκορδά έκανε διακοπές στην κοσμοπολίτισσα Μύκονο γλεντώντας με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Η Μαντώ μιλάει για μια μοναδική εμπειρία