8 Λέξεις: Η Ηλιάνα Πυροβολεί τον Οδυσσέα

i-iliana-pyrovolei-ton-odyssea

Το τέλος της σειράς πλησιάζει, με τις εξελίξεις να κόβουν την ανάσα. Οι πρωταγωνιστές φτάνουν σε απόγνωση, αγγίζοντας πολλές φορές τα όρια της τρέλας. Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα, από τη μανία της για εκδίκηση, πυροβολεί τον Οδυσσέα στις 8 Λέξεις, σηματοδοτώντας με αυτή την πράξη ένα νέο παιχνίδι θανάτου.

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα Πυροβολεί τον Οδυσσέα

Όλα διαλύονται μέσα σε μια στιγμή. Η πρωταγωνίστρια θολώνει και η εκδικητική της μανία την κυριεύει. Ο Αρώνης παρακολουθεί την καταστροφή να πλησιάζει στις 8 Λέξεις, ανήμπορος να αντιδράσει. Έχοντας μάθει πια όλη την αλήθεια για τα παιδιά του, είναι έτοιμος να φτάσει και ο ίδιος την κατάσταση στα άκρα. Μόνο που, θα είναι πολύ αργά.

Μετά τις πιέσεις του Αρώνη να φύγει από την Κέρκυρα, αλλά και τις απειλές του για το κλείσιμο σε ψυχιατρείο, η πρωταγωνίστρια χάνει το μυαλό της. Θέλει να “τελειώσει” τον θανάσιμο εχθρό της, με κάθε τρόπο. Έτσι, η Ηλιάνα σημαδεύει με το όπλο της τον Οδυσσέα και τον πυροβολεί, στις 8 Λέξεις.

Τρέχει να τον βρει και στέκεται απέναντί του. Κι ενώ εκείνος περιμένει πως θα του κάνει ξανά ερωτική εξομολόγηση, εκείνη τον σημαδεύει. Ευτυχώς, η βολή της ήταν άστοχη και ο Οδυσσέας επιβιώνει από θαύμα. Βλέποντάς τον να ζει, η Ηλιάνα καταρρέει και ξεσπάει σε λυγμούς. Πλέον, καταλαβαίνει κι εκείνος πως η πρώην αγαπημένη του δεν είναι καλά.

Ο Αρώνης ενημερώνεται για αυτό που έκανε η κόρη του και τρέχει να την βρει. Τότε της ανακοινώνει πως η κατάστασή της είναι μονόδρομος. Χρειάζεται βοήθεια. Η Ηλιάνα, εκτός από τον Οδυσσέα, πυροβολεί και όλα της τα όνειρα, στις 8 Λέξεις.

Όνειρα που χάνονται, μέσα από ένα φρικτό και τεράστιο λάθος της.

«Οι ΗΠΑ επέστρεψαν!», δηλώνει ο πρόεδρος Μπάιντεν την πρώτη ημέρα της ευρωπαϊκής του περιοδείας

«Οι ΗΠΑ επέστρεψαν!», δηλώνει ο πρόεδρος Μπάιντεν την πρώτη ημέρα της ευρωπαϊκής του περιοδείας

Χamos

Μια μπίρα στην ταράτσα έκανε άνω-κάτω την Εθνική Σουηδίας