Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα πέταξε όλα και τρέλανε τη Τζαμάικα… μοίρασε εγκεφαλικά το γνωστό μοντέλο! – φωτο+video

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην Αμερική και πέρασε όμορφες και ξεχωριστές στιγμές και μοίρασε και εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.Η παρουσιάστρια που έχει ζήσει κάποια χρόνια της ζωής της εκεί, συνάντησε αγαπημένα της πρόσωπα και απόλαυσε τις διακοπές της.

Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευε πολλές φωτογραφίες της από το ταξίδι της στις ΗΠΑ.

Για τις αναρτήσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τα ταξίδια της στο Los Angeles, τη Νέα Υόρκη, τη Χαβάη, τη Τζαμάικα και το Μεξικό, έριξε το “καρφί” της η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

«Μας έπεσε το σαγόνι με τις φωτογραφίες της στη Χαβάη. Εμείς εδώ ζούμε μια πραγματικότητα, πανδημία και πόλεμο. Πούτιν-Χαβάη. Αν με ρωτάς εγώ έχω ακούσει ότι η Βίκυ Καγιά μπορεί να επιστρέψει. Αλλά δεν την έχω ρωτήσει», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Λίγο αργότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι της στη Τζαμάικα.

Στην εν λόγω εικόνα, φαίνεται η ίδια να μπαίνει μέσα στη θάλασσα και να καλύπτει τα οπίσθιά της μόνο με ένα emoji φιλάκι.

Χριστίνα Ζαφειρίου: Το πιο βαθύ ντεκολτέ στο ελληνικό instagram

Βίκυ Καγιά: To αποκαλυπτικό σταυροπόδι της θα σου σηκώσει την….διάθεση στα ύψη – video