Η γυναίκα του Κωνασταντίνου Αγγελίδη συγκλονίζει: “Θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση”

Η γυναίκα του Κωνασταντίνου Αγγελίδη συγκλονίζει: “Θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση”. Η σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα, μιλάει για την πορεία της αποκατάστασης του που έιναι τόσο πολύ μακριά μ΄ένα εξαιρετικά σημαντικό χειρουργίο μπροστά του σύντομα!

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Αγ γελίδη, μιλάει στην «ON time» γιατο δύσκολο χειρουργείο που έρχεται αλλά και για την υγεία του σήμερα.

Την πόρτα του νοσοκομείου θα περάσει για ακόμα μία φορά ο παρουσιαστής, αφού αύριο θα πραγματοποιήσει άλλη μία επέμβαση, στο κεφάλι αυτήν τη φορά.

Ο γολγοθάς του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μπορεί να συνεχίζεται, ωστόσο έχει δίπλα του το φύλακα άγγελό του, τη γυναίκα του Εβελίνα, που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά του, του έδινε κουράγιο, ενώ ποτέ της δεν πίστεψε πως ο αγαπημένος της άντρας δεν θα τα καταφέρει.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: EΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ- ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να κα λυφθεί.

Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μια φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω.

Απλώς θα είναι δικό του το μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις» εξηγεί στην «ON time» η Εβελίνα Αγγελίδη και συνεχίζει λέγοντας πως σήμερα θα κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Διαβάστε ακόμα:
Κωνσταντίνος Αγγελίδης ΘΑΥΜΑ: Μιλά και περπατά ξανά μετα το ΣΟΒΑΡΟ τροχαίο! Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έχει βελτιωθεί αρκετά!

Οι φυσικοθεραπευτές του, Παναγιώτης Αναγνωστάκος και Γιώργος Αλεξανδρόπουλος μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη!

Ο παρουσιαστής έχει αρχίσει να μιλά και να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Συγκεκριμένα ανέφεραν στην Ζήνα Κουτσελίνη: «O Κωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…

Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί…»!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για την υγεία του παρουσιαστή, για την πορεία της αποκατάστασής του, αλλά και την σύζυγό του που στέκεται βράχος δίπλα του.

Η μητέρα του ήταν 14 χρόνια σε κώμα μετά από τροχαίο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έξι χρόνια πριν το τροχαίο του, είχε μιλήσει για την περιπέτεια υγείας της μητέρας του, η οποία έμεινε σε κώμα για 14 χρόνια έπειτα από ατύχημα.

Μιλώντας, το 2011, στην εκπομπή «Μίλα», είχε αναφερθεί στο ατύχημα, λέγοντας πως η μητέρα του έπεσε από μηχανάκι και χτύπησε στο κεφάλι της.

Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της.

Έπειτα και για 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση και την φρόντιζε εκείνος και η αδερφή του. «Το χτύπημα σαν χτύπημα ήταν τόσο λίγο που αν είχε μπει εγκαίρως στο χειρουργείο θα ήταν μια χαρά», είχε δηλώσει τότε ο γοητευτικός Κωνσταντίνος.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης για την μάχη που είχε δώσει με τα ναρκωτικά

Η ΒΟΜΒΑ του αιώνα! ΒΡΕΘΗΚΕ η...ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ της Ελένης Μενεγάκη!!!

Ελένη Μενεγάκη: Η ΒΟΜΒΑ του αιώνα! ΒΡΕΘΗΚΕ η…ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ της Ελένης Μενεγάκη!!!