Η γυναίκα που κατέλαβε την τηλεόραση χωρίς εκπομπή

Η Ναταλία Γερμανού στη σημερινή της εκπομπή αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έχει έλθει ξανά στην επικαιρότητα.

Μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει “Καλύτερα δε γίνεται”, η Ναταλία Γερμανού τόνισε στον τηλεοπτικό αέρα ότι παρόλο που η Ιωάννα Μαλέσκου δεν παρουσιάζει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση αυτή τη σεζόν, η τηλεόραση συνεχίζει να ασχολείται συνεχώς μαζί της.

“Μιλάμε για ένα κορίτσι που αυτή τη στιγμή έχει τον άντρα της και το παιδί της, δεν κάνει εκπομπή στην τηλεόραση και όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της, μαγκιά της”, είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού συζήτησε με τους συνεργάτες της on air για το αν η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προτάσεις για την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε. Ένας εκ των ρεπόρτερ της εκπομπής είπε ότι η παρουσιάστρια φέρεται να είχε δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στο “Your Face Sounds Familiar”. Τότε, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι η ίδια γνωρίζει κάτι σχετικά με το αν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Ιωάννα Μαλέσκου για νέο project πιθανότατα στην τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να το μοιραστεί στον “αέρα”.

Written by admin

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: Ο απόρρητος κόσμος του πατέρα μου

Απίστευτο επικό ανέκδοτο: Δημόσιος υπάλληλος κάθεται στο γραφείο του